VAG Kablosu gidici mi?


Recep_Gul

Paylaşımcı Üye
 
Katılım
14 Tem 2018
Mesajlar
2,631
Tepkime puanı
2,913
Konum
Berlin
İsim
Recep
@yusuf Hocam k.bakma herşeyde seni etiketliyorum ama önemli bir sorum olacak. 
Senin tavsiyen üzerine VAG kablosu almıştım 18.9 sürümlü araca ilk girişi yaptıktan sonra bir kaç kodlama yaptım. Fakat 2 gündür  araca bağlanamıyorum hatalar alıyorum. Ne tarama yapabiliyorum nede kanallara girebiliyorum.

Araca bağlıyken kesinlikle laptop internete bağlı değildi, fakat evde internet açıkken bir kaç kez programı açmıştım. Laptop'tan kaynaklandığını düşündüm, elimde eski bir laptop vardı alelacele eski laptopu sıfırdan formatlayıp VCDS programını bu laptopa kurup bağlanmayı denedim...Nafile aynı hataları aldım yani araca bağlanamamamın sebebi windows işletim sistemi veya laptop değidi. Bu garanti.

Servise gitmeden önce ben bu  kodlamaları geri almak zorundayım,aksi halde servis kodlamaları öğrenirse aracı garanti dışı bırakabilir. (Kesin değil ama böyle bir ihtimal ALMANLARI düşününce mümkün)

Aldığım hataları ve kullandığım VAG kablosunu resim olarak ekliyorum. Demek istediğim eğer güncelleme olasılığına karşı kablo gittiyse yenisini siprariş edeyim (ki  inşallah kablo gitmiştir).

4.jpg

3.jpg

1.jpg

2.jpg

5.jpg

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sorunu hallettim arkadaşlar. Çözümü aşağıya yazıyorum

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@DoğanARABACI Yazmak için dosyaları hazırlıyordum.

Kablo satıcısı ile iletişime geçip karşılaştığım hataları yazdım  ve ne gibi bir yol izlemem gerektiğini söyledim. Ben kablonun bozulduğunu düşünerek Yeni kablo istedim gerekirse ücretini ödeyerek tabii. 
İnanın aliexpress'deki kadar müşterisiyle anında ilgilenen  bir firma daha görmedim. Amazon bile 2 iş günü süre istiyor. Herneyse Satıcı bana bir program gönderdi ve bu program ile kabloyu flash'lamamı söyledi. Gönderdiği programın içindede zaten "NASIL YAPILIR" videosu var. 
Adımları aynen izledim ve çalıştı. Şuan normal bir şekilde kabloyu kullanabiliyorum.

Tabii ki programı burada paylaşıyorum umarım aynı sorunu yaşayan, artık bir çözüme kavuşmuş olacak.

VCDSLoader_v7.0Full--18.9 -Flash

Rar şifresi: www.golftutkusu.com

Dediğim gibi arkadaşlar NASIL YAPILIR videosu dosyanın içinde var. Link silinirse beni etiketleyip uyarabilirsiniz. Yeniden Upload ederim.

Ekran Alıntısı.JPG

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@freedom83 Parolayı kopyala yapıştır yaptıktan sonra en sonda boşluk oluşuyor hocam onu silmeniz lazım, yada parolayı direkt elinizle yazın 

 
Emeğine Sağlık Recep Hocam. Faydalı bir paylaşım olduğu aşikar.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 


Geri
Üst Alt