Golf 1.6 FSI park sensörü


Denizdundar

Yeni Üye
Katılım
16 Ocak 2019
Mesajlar
5
Tepkime puanı
0
İsim
Deniz
Park sensörü çalışıyordu normalde ama bugün kendi kendine çalışmamaya başladı hatta geri vitese geçince çıkan ses de gelmiyor. Sebebi ne olabilir? 

 
Hepsi mi çalışmıyor yoksa bir tanesi mi çalışmıyor? Eğer bir tanesi çalışmıyorsa sensörü güzelce temizleyip tekrar deneyin.

 
Upvote 0
Belki park sensörünün hoparlörü bozulmuş olabilir, bir ustaya baktırın isterseniz.

 
Upvote 0
Eyvallah hocam hoparlörü nerede sensörün ben bakabilir miyim ?

 
Upvote 0
Hoparlör genelde arka tarafta oluyor küçük yuvarlak bir hoparlör vardır eğer anlıyorsanız bakabilirsiniz belki kablolamada bir sıkıntı olmuştur onada bakabilirsiniz bagaj taraflarına bakının veya tampondan park sensörlerinden gelen kabloyu takip ederek bulun hoparlörü bir ihtimal bunlar gücü genelde geri lambasından alıyor oradaki kablolara bakabilirsiniz çıkan eden var mı diye

 
Upvote 0
Merhaba arkadaşlar konuyu hortlatmış olacağım ama benimde aracımda orjinalinde geri park sensörü var ama sadece geri vitese geçince 2-3 saniyelik bi dıtt sesi geliyor sonrasında arkasındaki engellere göre uyarı sesi çıkarması gerekirken ses çıkarmıyor. Sizce bu park sensörünün probleminin nerede olduğunu nasıl şekilde kontrol edip çözüm bulmaya çalışmalıyım ?
 
Upvote 0

Geri
Üst Alt