Golf 1.0 tsi 110ps yazılım tavsiyesi


umutjunk

Yeni Üye
Katılım
19 Şub 2019
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
İsim
Umut Deniz
herkese merhaba

Golf 1.0 TSI 110 PS DSG aracım var. Bu modele aracı olup da yazılım deneyen oldu mu ? Nereye yaptırdınız, sorun yaşadınız mı , genel olarak memnun musunuz ?

Teşşekkürler...

 
@umutjunk bende aynı aracın 115 var, merak ettiğim bir soru tecrübelerden faydalanmak isterim

 
Rsa da yaptırın , süre ve dyno bilgileri vardı . İnceleyin derim

 
@umutjunk yaklaşık 40bin km dir yazılım ile kullanıyorum. Ama aracımda yazılım var diye sıkıştırmıyorum Bi sorun olmadı şimdiye kadar. Serviste usta sürerken bu araçta yazılım mı var diye sordu eskisine göre biraz fark oluyor. Yazılımı merdiven altı firmalarda yaptırmayın. Araç yazılımım ecufast tarafından yapıldı soft bir yazılım. Piyasada bu işi düzgün yapan ve önerilen rsa var bildiğim. Megachips diye bir firmaya sordum neredeyse stage 1 için 180 hp ye yakın güce çıkarabileceğini söyledi. Bende oradan uzaklaştım. Düzgün ve emin ellerde yapılmayan yazılım aracınıza ciddi masraflar açabilir dikkatli olun. 

 
@zkssharky 700 TL idi. Firmanın işleri kesat olunca instagram dan kampanya yapıp 400-500 e bile yapıyormuş sonradan öğrendim. Tabi bu sene ne kadara yapar bilmiyorum. Birde şunu söylüyor çoğu yazılım firması servise giderken siliyoruz geri gelince ücretsiz tekrar yüklüyoruz. Bende 30 bin bakımına giderken aradım servise gideceğim bir sürü sallamaya çalıştı neyse sildirdim servis bakımı yaptırdım tekrar yükletmek için aradım uygun vakit bulmak için uğraştırdı. Randevu var dedi birsürü gittim boş dükkan. Neyse sonra silip yüklenmesine pişman oldum aracın yazılım sayacı hem yüklemeden hem silmeden atıyormuş. Araca bir kere yazılım yapıldı ama sayaç 3 oldu🙂

 

Geri
Üst Alt