direksiyon göbeğinde çatlama


brt06

Katılımcı Üye
 
Katılım
26 Kas 2015
Mesajlar
548
Tepkime puanı
157
İsim
Berat
herkese iyi akşamlar,

direksiyon göbeğinde logo üzerinde ki kısımda kornaya basılınca oluşan çökme yerinde hafif göçme ve çatlama var sıcaklardan kaynaklı olabilir mi? 

yada farkında olmadan kornaya sert bir şekilde basınca oraya zarar vermiş olabilir miyiz? ( böyle bir durum hatırlamıyorum ama yinede ihtimal tabi ki )

daha önce aynı durum başına gelen var mı? şimdiden teşekkürler...

 
bir önceki arabamda benim de basima geldi, direksiyona sert vurdum sinirden, göctü. Yillik bakimda servise sordum düzeltilir mi , göbek degisir mi diye, olmaz dediler, internetten de sadece göbegi bulamadim.

 
@doganersin araba kardeşimde olduğu için foto koyamadım ancak araç geldiği zaman daha anlaşılır olması için atacağım.

 
@krym umarım daha fazla ilerlemiyordur çatlak can sıkacak boyutlara ulaşmaz.

 
@krym 

dediği gibi sert bir şekilde darbe olması lazım

kolay çatlayacak birşey gibi görünmüyor

 
@krym birde göbek değişince hava yastığa değişiyor mu? bilginiz var mı?

 
@brt06 8 ay daha kullanmistim, ilerlememisti

@doganersin  cokta sert vurmamistim aslinda, bu direksiyonlar cok hassas, tirnagim takilmisti birkeresinde, cizilmisti. Hassas oldugu icin dikkat etmek lazim

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@brt06 pek bilgim yok airbag konsunda, sadece logolu kapak degise yeterdi ama internette bulamamistim

 
@krym bir kaç kişi hava yastığı da değişebilir göbekle birlikte demişlerdi ancak bana da sadece kapak değişse yeterli gibi geliyor. fiyat konusunda bilginiz var mı? ( orjinal göbek )

 
@brt06 sadece kapak satilmiyor veya ben bulamadim, eger degistirecekseniz, sizi cok rahatsiz ediyorsa, komple direksiyon degismeli, belki hasarli direksiyon bulunabilir, oradan parca sökülüp takilabilir, ben cözüm bulamamistim, satarkende arabayi dogus otoya takasa vermistim, sorun yapmamislardi

 
@krym söylediğiniz gibi eğer ilerlemez ise en iyisi olduğu gibi binmek yoksa iş büyüyecek ve masraf çıkartacak gibi duruyor. şimdiye kadar kimse ben haricinde çatlağı farketmedi benden başka birisi fark edene kadar böyle binmeye devam :)

 

Bende de çizgi şeklinde çatlak var. Kenarından bastırınca belli oluyor. Sadece kapak değişimi oluyor ayrı satın alabilirseniz. 

 

Geri
Üst Alt