Sesli Komut Tusu


RaaN

Yeni Üye
Katılım
7 Tem 2019
Mesajlar
2
Tepkime puanı
3
İsim
arınç
Merhaba arkadaslar 2018 highline aracimi sifir alirken cam tavavan geri gorus kamerasi ve anahtarsiz calistirmayi ekletmistim. Ancak gecenlerde direksyondaki voice tusuna basinca servis kodu girilmesi gerekli dedi. Bende eskisehir bayisini aradim ve satistaki arkadas plakamdan sorguladi ve sizin aracta app connect ozelligi gozukuyor, voice tusunun ve app connecttin  aktif olmasi lazim dedi servise randevu alin gelin dedi. Acabi dogrumu yoksa 1800tl isteyecekler onami cagriyor.

Birde hayalet ekran rengini degistirmek icin typte ne yapmaliyim. Abiance renk menusunu bulamadim.( Kapali Ozellik acilimi disarda yapririldi)

 
@RaaN Merhaba arkadaşlar kendim sordum kendim cevapliyayim. Beni yaniltan satis danismani oldu appconnect ve gerigorus donanimi varsa sesli komut aktif olmasi lazim demisti aracta yanlis. Android auto appk yi yukledim telefonuma usb den araca baglayinca ve direksyondaki konusma simgesine biraz uzun basinca (kisa basarsaniz servis kodu girin diyor bu 1800 tl istedikleri kod)  google asistana sesli komut verebiliyorsunuz. Tek sikinti android autonun android storedan ulkemizde desteklenmediginden indirilememesi.

 
Upvote 0
Malesef satış danışmanlarının bir kısmı ne sattığını bilmiyor ve yanlış yönlendirme yapabiliyorlar.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Upvote 0
Satış danışmanı, belki bir parça ordan da satış yapar prim alırım diye bazen salladıkça sallıyorlar 😁 normaldir

 
Upvote 0

Geri
Üst Alt