GOLF 7 6.5'' COMPOSİTİON MEDİA


efrem

Yeni Üye
Katılım
11 Haz 2019
Mesajlar
25
Tepkime puanı
4
İsim
ersel
Merhaba..

2016 model Golf 7 Highline aracımdaki multimedya ekranında bulunan ses düğmesi arızalı sesi açma yönünde çevirmeme rağmen bazen sesi kısıyor.. Sormak istediğim ise Aynı parça koduna sahip ekran ünitesinden çıkma olarak tedarik etsem ve aracıma montajlasam herhangi bir problem yaşarmıyım? Bendeki arızalı ekranın torpido içinde bulunan ana ünitesine ait kodu 824A çıkma alacağım ekranında aynı ana ünite koduna sahip olması gerekiyor mu? Yada çıkma ekranı aracıma takarken herhangi bir aktivasyon kodu gerekecek mi (Bluetooth vs için) ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum..

 
Yeniden teşekkür ederim..

 
Merhaba,

Eskiden hi-fi sistemlerde  ses düğmesi aynı dediğiniz sorunu yapardı yağsız philips kontak spres sıkıp sorunu giderirdik

Düğmeyi kendinize çekip çıkartmayı deneyin çıkarsa bence dediğim spreyi deneyin eğer düğme çıkmıyorsa medyayı panelden söküp içeriden sprey sorunu çözebilir diye düşünüyorum :)

 
Yeniden merhabalar..

Araca gidip sistem bilgilerine bakarak ünitemin 819A olduğunu yanlış hatırladığımı anlamış bulunmaktayım, ayrıca benim ekran ünitem de voice tuşu değil mute tuşu mevcut... Almak istediğim ekran ünitesinde ise voice tuşu var eğer bu ekranı alırsam aracıma uymayacak sanırım ??

 

Geri
Üst Alt