Sifir Golf Tavsiye


kizilat

Üye
Katılım
26 Haz 2019
Mesajlar
50
Tepkime puanı
13
İsim
Ata
Arkadaslar yarin kismetse 1.0 comfortline (surus+isik paket) dsg aracimla araniza katiliyorum birkac sorum olacak yardimlarinizi bekliyorum

1. Araca pek pazarlik yaptirmiyorlar biraz daha zorlayimmi yoksa bagaj havuzu paspas vs mi isteyim (bir satici sadece anahtarlik veriyoruz demisti :))

2. Araci alirken nelere dikkat edip nerelere bakmaliyim, ekspertizde boya olcumu yaptirayimmi?

3. Araca cam filmi ve kaput filmi dusunuyorum ilk etapta baska bir oneri gelirmi (boya koruma cok dusunmuyorum beyaz renk oldugu icin)

4. Son olarak 3.000tl farkla 8inch double ekran versiyonu alma sansim var aradaki farka degermi? Ben degmez diye dusunuyorum halihazirda aracim opsiyonlu ama digerini de alma sansim var.

Cevaplar icin simdiden tesekkurler.

 
Kesinlikle pazarlık konusunda zorla satış müdürüyle konuş 500 TL kırsan kar. Kaput çamurluk ve tamponlara şeffaf film çektir ama serviste değil dışarısı yarı fiyatına yapıyor aynı malzemeye. Kaporta aksamı dan anlayan biri olursa iyi olur bazen 0 araçta sürmeden dolayı boya olabiliyor. Kesinlikle aracı baştan aşağı incele beklesinler seni. Ekrana o paraya değmez. İstersen dışarıda daha ucuza appconnect li olanları var. 

 
Hayırlı olsun.

Bahsettiğiniz medya cihazını 10 ay kullandım.

Sadece müzik dinlemek ve diğer araç ayarlarını görüntülemek için değmez.

Fakat yaklaşık 1650 tl. daha verip App Connect i aktive ederseniz navigasyonu büyük ekranda görme imkanınız olur,bu durumda da ödeyeceğiniz fark yaklaşık 5000 tl. ye çıkar.

Navigasyon ihtiyacınız yoğun değilse boşverin.

 
8” ekran mutlaka alin , ekletebilirseniz acc ve front assist ekletin ve keyfinize bakin

 
Hocam hayırlısı olsun şimdiden ayıptır sorması son ne kadar fiyata anlaştınız?

sıfır alımlarda cam filmi, seramik kaplama vs gibi hediye alanlar baya var. Küçük hediyelere razı olmayın

 
Seramik kaplama cam filmini vs serviste yaptirmayin, alabiliyorsaniz highline alin, turkiyedeki butun yetkili bayileri arayip fiyat isteyin ve pazarlik yapin

 
@Yigit3735 136.000 hocam, bahsettiginiz hediyeler biraz zor geldi bana ama simdi sabah diger bayiyide arayip hediye verin sizden alayim falanmi desem bilemedim yani 135.500 falan diyorum ona bile yanasmiyorlar pazarlikta

 
@ahmet306 hocam highline 162.000 dediler direk vazgectim, fiyatlarida cevre sehirlerde birkac bayi aradim ortak havuzdan veriyoruz 100-200 lira disinda oynamaz dediler

 
@forjust1day aac ve front asist icin fabrikaya siparis gerekiyor hazir gelmez dediler hocam, 8inch ekran ve appconnect 3.000 lira cok pahali degilmi hocam disarida taktirsam daha sonra garantiyi bozarmiyim?

 
@aydancan hocam appconnect dahilmis fiyata ama bu haliyle bile yuksek gibi geldi bana tabi sonradan orijinal daha uyguna taktirabilirsem diye dusunuyorum cok tecrubem yok malesef

 
@kizilat 2019 model olarak getirilen Highline olan araçlarda cam tavan ve geri görüş standart diye biliyorum, verdiğiniz fark sadece Highline farkı için değil.

 
@Yigit3735 sagolun hocam, hediye icin bir taktik oneri iz varmi cam filmi vs hic cermezler gibi geliyor bana adamlr anahtarlik falan diyorlar :)

 

App Connect için 500 lira bile ekstra verilmez. 8 ince ekran tercihi size kalmış

 

Geri
Üst Alt