Profosyonel rötuş yapan yer


Asurlutuccar

Yeni Üye
Katılım
5 Ara 2018
Mesajlar
6
Tepkime puanı
2
İsim
Uğur
Merhablar 

2 sorunum var

1)Artık canımdan bezmiş haldeyim arabada 2 tane boya kalkması var adam gibi zımparalayacak uğraşacak bir usta bulamadım . Kendim yaptım olmadı 2 kapıda boya kalkması yüzünden boyatmak istemiyorum uykularım kaçtı resmen.bu şekilde de sürmek istemiyorum arabayı. Metalik siyah belalı bir renk ve yardıma ihtiyacım var. İşini hakkıyla yapan avrupa yakasında bir usta lazım.resimleri attım tavsiyelerinizi bekliyorum.

2)arabanın arka bölgesi boyalı çamurluk ve üstü .pasta cila yapıldı fakat o kadar başarısız bir iş çıktı ki görüntüleri görünce anlayacaksınız.aynı yere gidip aracı mahvetmelerini daha fazla zarar vermelerini istemiyorum . Sizce nasıl halledilmeli bu sorun ?

20190624_181652.jpg

20190624_181628.jpg

20190531_164141.jpg

20190624_161713.jpg

 
Geçmiş olsun. Pastayı yapan adam baya kasapmış. Aşırı derecede makina izi bırakmış. Hare giderme işlemi yapılması gerekiyor. Butik olarak çalışan detaycılar halledecektir. Rötuş işlemini normalde tek başına yapmak istemiyor çoğu yer. Sanayide boyacılar ince rötuşa uğraşmak istemez, çoğu detaycı da vakit ve yoğunluktan yapmak istemez. Ama sizin aracınıza boya düzeltme (polisaj) yapılacağı için sorun değil uğraşırlar. Ancak metalik boyada orijinali gibi olması çok zor. İstanbul’da Tokyo Garaj-Salih Bey’i önerebilirim. Çok methediliyor. Kendisiyle görüşmenizi tavsiye ederim.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Beylikdüzü Specialworkstr butik çalışan firma var internetten araştır istersen 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Eğer Sakarya'da yaptırmayı düşünürseniz Ceramic pro ve llumar bayisi arkadaşlarım kendi aracımız gibi uğraşırız . Siyah renk zor bir renktir kötü işçiliğin sonucu ortada. Boyanın durumuna göre ilk günkü haline döndürebiliriz. İşlem boyunca aracın başında durabilirsiniz içiniz rahat olur.

 
@Asurlutuccar Tokyo garaj salih bey rütuşun kralını yapar profesyonel çalışır., iş ve araç ayırt etmez, düzelmesi mümkün olmayan işe yaparım veya olur demez dürüst bir insandır., polisaj/boya düzeltme yine aynı şekilde işinin ehli dir.. tavsiye ederim..

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt