Comfortline dsg Goflfumu Passat trentline man.Takasa degermi.


fanajal

Katılımcı Üye
 
Katılım
9 Haz 2018
Mesajlar
664
Tepkime puanı
500
Konum
Bursa
İsim
Musti
Selam arkadaslar bir arkadasimda 2018 trendline Passat var manuel takas edelimmi diye teklifte bulundu.Benim aracım 1.0 dsg comf.isik surus paketli.Passatta da boş birsey yok haliyle kafam karisti.Ben pek sicak bakmadim yinede bir sormak istedim.Saygilar.kmler birbirine yakin. 9000 de

 
@AhmetCakmak Aynen dostum bende oyle düşünüyorum aslinda dun esim Toyota Corallaya binmis öğretmen arkadaşının cok buyuk arkasi falan muhabbeti olmus esimde bizde Golf var degince ooo falan olmuslar😂Ustunede boyle bir konu açılınca acaba mioldum ama değmez haklısınız teşekkürler.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@fanajal Eğer bagaja ihtiyacınız varsa olabilir onun haricinde hiçbir koşulda sizin aracınızın yerini tutmaz.

 
trend passatta ışık sürüş pakedi yoksa çok boş bir araç ben tercih etmezdim.

passat gibi uzun bir sedan araç günlük kullanımda sorun olabiliyor üstelik düz vites. dsg rahatlığından sonra asla tercih etmezdim.

 
Golf aldigimdan beri soyle bir izlenim edindim.Hangi marka aracla karsilastirilirsa karsilastirilsin bir sekilde kendisinden bahsettiriyor ve ön plana cikabiliyor.Passat evet bagaji büyük fakat ortalama yaşa sahip bir kullanici 35 yaş diyelim passata biniyorum dediğinde sanki dede muamelesi goruyor yada devlet memuru arabada oylebir algi var.Ama Golf dediğinde yaşli da olsan genç te olsan her kesime hitap eldiyor.Arkadasa takas etmek istemiyorum dedim.Yorumlariniz ve ilginiz icin  cok teşekkürler.

 
Doğru Tercih bence . Keyfini sürün aracınızın Hocam.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 
Bence de doğru tercih :)

Hele hele Bursa'nın dar sokaklarında passat ile dolaşmaya çalıştığınızı düşününce daha da mantıklı geliyor. Trafikte vites ile uğraşmakta cabası.

 
@Kırcalı İnsanlar ne kadar bagaj sevdalisi uzun araba dediginiz gibi hem Bursa trafinde hemde sokaklarinda sikinti.Yilda 2 yada3 kere cok bagaj lazim oluyor.Yorumunuz icin teşekkür ederim.

 
Dsg golfümü manuel passat trendline ile değişmek istemezdim. Ben mantıklı bulmadım.

 
@fanajal Evlenip çoluk çocuğa karışıp arabayla tatile çıkınca bagajın ne kadar önemli olduğunu anlıyorsunuz hocam :)  öncelikler değişebiliyor malesef. 

Sırf bagajı büyütmek ve manuel vitesten artık yorulmam sebebiyle golfümü satacağım. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Ben de değiştirmezdim Golf gerçekten karizma bir araba adıyla sanıyla:)

 

Geri
Üst Alt