Mk7,5 tungsten gri mi beyaz mı


Ufukkaya

Üye
Katılım
14 Haz 2019
Mesajlar
67
Tepkime puanı
28
İsim
Ufuk
146.000₺ ye mk7,5 comf 1.6tdi 2019 0km cam tavan beyaz renk alıyorum 151.700₺ e de tungsten grisi var çok kararsız kaldım sizce hangisi (beyazda nefaset var parmak kadar rutuş var) beyaz olanda 10.000 bakım hediye ediliyor

 
Bence de beyaz. Tungsten çok özel bir renk değil, aradaki fark ikinci elde etkili olmuyor.

 
Cam tavanli degilse beyaz onermem ama cam tavan varsa bence en cok yakistigi renklerden biri beyazdir

 
Hocam merhaba,

Hayırlısı olsun ilk önce kazasız belasız inşallah. Iki rengide kullanan ve şuan beyazla yoluna devam eden birisi olarak; aynı meblağa yada 1-2 bin tl fark olsa tungsten gri alın derdim belki ama 5.700tl + 1.045tl(bugünkü servis bedeli) nerdeyse 7.000tl ye yakın fark var. Bu yüzden ve yeni stopların (özellikle highline farların) daha fazla beyaza yakıştığını düşünüyorum. Cam tavan da olunca beyaz bir tık daha öne çıkıyor.

 
Fiyattan bağımsız olarak ben tungsten gri diyorum. Kendim de araştırma yaparken mavi ya da gri bulana kadar beklemiştim ikinci elde. Tamamen şahsi fikrim. Hangisini alırsanız alın iyi günlerde kazasız belasız kullanmanızı dilerim. 

 
Cam tavan varsa tartışmasız beyaz renk.  Üstüne üstlük bir de toplamda 7000 tl ekonomik avantajı var bakım ücreti ile birlikte hiç düşünmeyin beyaz olanını alın geçin parmak kadar rötuşta hiçbir şey olmaz zaten bir hafta sonra her tarafında ufak tefek rötuşluk noktalar çizikler olur alın güle güle kullanın

 
Tartışmasız beyaz

 
Beyaz al bende cam tavan bile yok asil renk🤫

 
Tungsten :) turkıyedekı her 10 aractan en az 6 sı beyaz artık cok basıt kaldı bence arabaya tungsten daha cok yakısır benım fıkrım tabı :)  

 

Yakın fiyatlar olsa tungsten derdim fakat aradaki fiyat farkı ve servis hediyesi beyazı alınası yapıyor .

 

Geri
Üst Alt