Tampon çiziği için lokal mi ? Komple mi? Rötuş mu ?


thelakayit

Üye
Katılım
6 May 2019
Mesajlar
441
Tepkime puanı
217
Konum
Çorum
İsim
Erhan
Merhaba arkadaşlar serviste aracımı bakım için bırakmıstım çizdirmişler arka tamponu maalesef bana ücretsiz boyama teklif ettiler fakat lokal mi yoksa komplemi yoksa rötuş mu yaptırayım bilemedim .Daha önceden arka tamponda 3 tane rötuş ufakta nokta boya klkması vardı zaten ne dersiniz ?

CB8DEDD7-46CB-47E5-8454-171C791FBDB6.jpeg

 
@thelakayit aynısı geldi başıma ilk bakımda servise bırakmıştım..n tamponu buna benzer cizmislerdi..baska müşteri yaptı bilgilerini aldik ne isterseniz öyle yapacagiz dediler..rutuş yaptırdım..bindim arabaya bej döşemede portakal büyüklüğünde yağ lekesi..cagirdim st yi gösterdim abi sildirelim falan neyse sildiler ama kustu leke ..sonra not için aradıklarında en düşük puan 1 mi dedim evet dedi bayan ozaman sıfır veriyorum dedim...sonra başka bi bayan aradi hepsini tek tek anlattim aracının cizdirildigini koltukta leke oldugunu. Telafi edelim deyip ertesi gün çağırdılar..daha detaylı rutuş yapmışlar bide bi detayli temizlik yapmislar inanamadım fabrika çıkış haline cevirmislerdi aracı motorda toz bulamazsin.

Neyse aldım aracı ciktim. 2 gün sonra bi telefon daha.

Efendim servisimizden m3mnun kaldinizmi 1 ile 5 arası puanlarmisiniz? Size 3 veriyorum dedim öyle 5 almak kolay degil;) 

Ertesi gün st aradi abi gözünü seveyim dogustan arayacaklar 5 ver yoksa primden kesecekler dedi..ertesi gün telefon 5 verdim rahatladilar;))

 
Upvote 0
@mmartins süper olmuş .bende rötuş yaptıracağım içim elvermedi arkadaşlar .Yalnız biliyorum ki inanılmaz gözüme batacak  ama pireye yorganda yakmak olmaz dedik sizlerinde dediği gibi.Servisteki kaporta ustası benim cocukluk arkadasım zaten şimdi onlarla alakası yok danısman aracı asagı indirşrken olmus zaten haber veren de arkdasımdı yoksa haberim bile olmayacaktı belkide .Servisin aşağısı ana bana günü kapalı otopark gibi araç cekilecek mesela biniyo birisi sağa cekiyo falan tamamen şansa kadere 😃 artık öje gibi rötuş değilde orjinal biraz daha özenli bir rötuş istedim bakalım nasıl olacak 

 
Upvote 0
Benim aracıda kaç oldu kapalı otoparktayken kendi araçlarının kapısını benim araca çakıp duruyorlar, büyük olmasada noktalar halinde izler var... Kafayı yiycem birgün. Ah bi denk gelsem bunu yaparlarken. Donlarına kadar alıcam. 

 
Upvote 0
@Recep Gül evet evet. Öncelikle bir sürücünün bilerek böyle bir şey yapabileceğine inanmak istemiyorum. Arabayı, park ettiği cepten çıkarmadan herkes binmeye çalışıyor galiba. Ilk önce kullanan kişi bi çıkarsın arabayı değil mi.

 
Upvote 0
Merhaba arkadaşlar serviste aracımı bakım için bırakmıstım çizdirmişler arka tamponu maalesef bana ücretsiz boyama teklif ettiler fakat lokal mi yoksa komplemi yoksa rötuş mu yaptırayım bilemedim .Daha önceden arka tamponda 3 tane rötuş ufakta nokta boya klkması vardı zaten ne dersiniz ?

Ekli dosyayı görüntüle 21493
diğer çiziler ile lokal olarak boyat gitsin abim, sonuçta tampon. işçilikleri iyiyse hiç bir sıkıntı çıkmaz.

 
Upvote 0
@pretoria Ne demek istediğini tam anlamadım, bilerek yapıyorlar demedim zaten, aynı durumda ben hiç bir zaman diğer araca zarar vermek için iğne deliğinden biniyorum arabaya. Ama bazıları bunu umursamıyor bile. 

Ve kaç defa da başka bir araca yaparlarken gördüm, bildiğin aracın kapısında oyuk açıp daha arabayı park etmeden kaçıp başka bir yere park edenleri de gördü bu gözler. 

Neyse insanın başına gelmeden anlamaz ne demek olduğunu. Ve ben her defasında aracımı yıkamaya götürdüğümde fark ediyorum bu vururukları.

 
Upvote 0
bu kapı çarpmalarında şahit olduğum neden genellikle çocukların kapıyı fırlatma usülü açması , yetişkinler dikkat ediyor çoğunlukla.

 
Upvote 0
images


@Recep Gül resimdeki otoparktan örnkek vereyim. Ben arabamı cepten çıkarmadan kimsenin (eş dost çocuk kedi köpek) arabaya binmesine izin vermem. Daracık yer orası, biri binmeye çalışırken illaki kaçırabilir kapısını. Yani ilk önce arabayı kullanan kişinin dikkat etmesi gerekir.

Bunu demek istedim aslında. Sizin görüşünüze karşıt birşey söylemedim, size katılıyorum🙂

 
Upvote 0

Geri
Üst Alt