Aracı P Halinde TERK EDİN! servise gittim


harunlee

Üye
Katılım
3 Ocak 2019
Mesajlar
120
Tepkime puanı
39
İsim
harun
Arkadaşlar sürekli sinir bozucu olan bu hatayı ve yok şansıman kıvılcım atıyormuş diye böyle bir uyarı veriyormuş gibi konuşmalar canımı sıktı, servisden randevu aldım. İncelediler mikroşltr değişecekmiş bilmem ne değişecekmiş dediler. 

Tamam değiştirin dedim. Yalnız 2015 model aracım olduğu için size yinede indirim yapacağız merak etmeyin dediler.. 

Bende direk, benim sorunum değilki, kullanıcı hatasıda değil. Golftutkusu.com'da yüzlerce kişi bu hatayı almış kronik bir sorun, sizin sorununuz her yerde Volskwageni ve şansımanızı kötüleyecem dedim. Artık ne golf ne passat hiçbişi almayacam. Alanlarıda caydıracam dedim.

Çıktım şimdi ofise gelirken, VW servisde ki hanfendi aradı ve sorun hakkında biraz bilgi verip, Pazartesi, 10:30'a randevu verdi. Ücretsiz değişim için...

Asla, kabul etmeyin (GEREKİRSE ÇİRKEFLEŞİN, KÜFÜR EDİN ÇIKIN) 

KİM BU SORUNDAN DOLAYI SERVİSE 1 TL ÖDERSE, TÜM GOLFTUTKUSU AİLESİNİN GÜNAHI ÜZERİNDE OLSUN :)  ödemeyin ki diğer arkadaşlarımız da ödemek zorunda kalmasın.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
İnşallah sorununuz düzelir. Yine tetikliyor çünkü. 

 
Doğru olanı yapmışsınız. 

Doğuş Otomotiv bir an önce mahalle bakkalı gibi adamına gore muameleyi bırakıp bilindik sorunlar icin herkese aynı destek ve yardımı göstermelidir. 

 
arayalım bu doğuu bu nedir istanbul almayacak ankara daki servis alacak veya bir başkası almayacak  saçmalığa bak

 
Ücretsiz değişim olursa plakanızı paylaşırmısınız hocam

 
Küfür edip yada agresif davranıp haklıyken haksız konuma düşmeyin. Bu sorun kronik. Ben de dahil 10 larca kişinin sorunu bedelsiz olarak servis tarafından halledildi. Durumdan bahsedip, bilgili olduğunuzu anlatın. Sorun çözülür. Mümkünse bayilere değil doğuş otonun kendi yerlerine gidin.

 
Yalnız söz konusu parça değişim olsa dahi gene ayrı hata ile karşılaşılıyormuş. Bu sebeple de doğuş, bu hata için henüz işlem yapılamasını söz konusu parçanın revizyonuna gidildiği söylenmişti. Yeni parçayı yapmışlar mı yoksa eski parçayı mı takacaklar aracınıza ?

 
@major24 üstadım daha önce değiştirdikleri ve hatanın tekrarladığı parça vites kolu mekanızmasıydı..onun değişimini durdurdular.şuan mikro şalter denen parçayı değiştiriyorlar..

 

Geri
Üst Alt