Golf 7 Korna Çalışmıyor


Katılım
9 May 2016
Mesajlar
272
Tepkime puanı
244
Konum
Edirne
İsim
Uğur
Merhaba arkadaşlar, Kışın su baskınında arabayı suda kullandığım için ve o gecede aşırı buzlanma sonucu kornalar çalışmıyordu. Sağolsun Edirne sanayide ustaya götürdüm, tamam hallederiz değiştiririz yenisiyle dedi. Özellikle sormama karşın orjinal dedi ama fiyatı duyunca orjinal olmadığını anladım. E takılmıştı bi kere bişeyde diyemedim. Malesef ki ömrü bu kadarmış. Kornalarım bugün yine pert. Çalışmıyor. Bunlar 2 tane anladığım kadarı ile. Bunların kodu nedir? nerden alırız, nasıl ederiz bilgisi olan var mıdır ?
 
Ender tanesine 330tl demiş. İkisini almaya Kalksak 660tl. Kaliteli yan sanayi bakmak şart.

 
Upvote 0
@Uğur Taşçıoğlu 

Servise boşuna fazla para vermeyin. FIAMM marka (italyan) (üzerinde çıkan bu markadır) High ve Low ton (bas ve tiz) olarak sanayiden tanesi 60-80 TL bandında temin edebilirsiniz. Hangisini aldığınızı ayırt edebilmek için kornanın üstündeki H ve L harflerinden anlayabilirsiniz. 

Söküp takma işi de tamponu sökmeden yapılabilmekte. Kendi bas kornamı bu şekilde değiştirtmiştim. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Upvote 0
Zubizu uygulamasıyla serviste indirimle temin edebilirsiniz yan sanayi takmayın ton farkı cok belli oluyor ben o hatayı yaptım şuan serviste orjinal taktıracam

 
Upvote 0
Şu tanıtımdan sonra seger (yerli malı) 65G (Kodu: SEGER 65GO1200) olan modelinden set olarak aldım. Kargoya verildi, takılınca detaylı yorumumu ileticem size. Bu arada FIAMM bi önceki takılandı. Hiç memnun kalmadım o markadan.3-5 aya pert oldu. Ses accaip çıkmaya. Ara arada çıkmamaya başladı.







 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Upvote 0

Geri
Üst Alt