Gaza hafif basınca gelen ugultu


Ugur037

Üye
Katılım
21 Kas 2018
Mesajlar
117
Tepkime puanı
46
İsim
Uğur
Merhabalar aracım 2015 golf7 bugün bindiğimde aracımdan uğultu ses geldigini duymaya başladım daha önce yoktu hafif gaza basınca uğultu geliyor neden olabilir

 
Benim aracim golf 7 2015 manuel. Vites bostayken gaza cok hafif bastigimda 1500 devir civarinda bir ugultu sesi vardi. Yetkili serviste yapilan inceleme sonucu sorunun klima kompresoru oldugu belirlendi ve degisim yapildi.

 
Merhaba.Aynı sıkıntı bende de mevcut.2015 manuel aracım.”usta!” Devir daim pompası dedi değiştirdik ancak ses gitmeyince klima gazı bastı geçmeyince bu sefer de klima kompresörü diye iddiada bulundu.tabii ki başlangıçtaki yanlış teşhisinden ötürü güvenmedim ve klima kompresörüne dokundurmadım.siz bu soruna çözüm bulabildiniz mi son durum nedir?

gaza bastığımda -ister boşta isterviteste olsun farketmiyor, hız farketmiyor - 1500-2000 devir arası bu ses çok net bir şekilde duyulabiliyor.

 
Bu ses 2013 90 hp midline aracimdada var. Sadece 1000-1400 devirleri arasinda yapip kesilirdi.

6 ay once goturdugumde bir peoblem yok dediler iyi bir ozel vw servise goturdum uzerinden cok uzun yil yaptim 20 bin km su an sesin kesilmedigini hissettim Bugun birdaha goturucem benim fikrim turbo valfi olablir yada basincdan esneyen bir kalin hortum icindeki hava olablir. Napip edip buldurcam bugun cok canimi skiyor .

cozum bulup sesi kesebilen varsa bana ulasabilir mi .

tesekkurler

 
Turboyla alakalı olabilir turbo basıncını doldurken yapıyordur büyük ihtimalle

 
Gaza çok basınca yani devir yüksek olunca güzel bir ses geliyo. Bahsettiğiniz ses aynı ses mi? Yoksa yüksek devirlerde turbodan gelen ses normal mi? 

 

Geri
Üst Alt