GOLF 7.5 KLİMA GAZI FİYATI


brt06

Katılımcı Üye
 
Katılım
26 Kas 2015
Mesajlar
548
Tepkime puanı
157
İsim
Berat
Golf 7.5 klima gazı için ustaya gittiğimizde bunların gazı farklı elimde yok  fiyatla ilgili olarakta 800-900 lira olduğunu söyledi.

Bana pahalı geldi klima gazı değiştiren yada fiyatıyla ilgili bilgi sahibi olan var mı?

 
@brt06 bende megane4 vardı daha 20bin kmde klima gazı bitti, sorduğumda 1200 TL demişlerdi serviste. Dışarıda sorunca servis iyi fiyat vermiş bunlar böyle dediler. Sonra biraz bastırıp garantiden değiştim. 12345 gaz diyorlar yeni gaza çevreye daha duyarlı ve sağlığa da daha az zarar veriyormuş. Şu anda hyundaı da dahil bir çok firma bu gazı kullanıyor. 100 lira olandan koysam nolur diye araştırma yapmıştım zamanla arıza verir dediler 

 
Aracın  garantisi devam ediyor 1,5 yaşında 23binde  biraz erken bitmiş gibi geldi bana sizin yaptığınız gibi garantiden değişim için uğraşayım.

 
@brt06 bu tarz şeyleri garanti kapsamında değiştirmeleri gerekiyor diretirlerse başka servis ya da doğuş otomotiv merkezi arayın serviste değişim olursa garantili olur gazın bitmesi normal değil başka bir sıkıntı da olabilir boşuna tekrar gaz masrafı çıkarmamak için en mantıklısı servis.

 
Daha fazla yerden fiyat alın araştırın fiyat yüksek bundan önce dusterım vardı gazı 100 TL ye yenilemistim ve bir sıkıntı olmamıştı.

 
@brt06 uğraşmayın kesin değişin. Sıkıntı yaparlarsa dava yolunu da deneyin, zorda kalırsanız bana yazın avukatım ben 

 
Araç 7.5 ise maksimum 2 yaşındadır . Gidin serviste çözsünler . 8 senelik aracımız var 8 senedir 1 kere bile klima gazı konmadı . Bir sorun olmalı . Garantiden çözsünler .

 
2015 golf 7 de var onda herhangi bir sorun yaşamadık. Az önce aydoğanları aradığımda eğer taş geldiyse delmiştir ve garanti kapsamına girmez dediler öğleden sonra gidip yüz yüze görüşeceğim

 
@forzaGilles valla bende anlamadım, şimdiye kadar hiç klima gazı dolumu diye birşey duymadım, aha şimdi duyuyorum. 

 
1,5 yıllık aracın klima gazı bitmez. bende iklimlendirme sektöründe çalışıyorum. klima sisteminizde bir sorun var olmalı bundan dolayı sistemde gaz bitiyor. aracı garantisi varsa servise götürün. bende 2013 model var hala ilk günkü gibi..

 
Bugün aracı klima soğutmadıiçin servise bıraktım. Araba daha 6 aylık. Servis danışmanı ufak bir gaz ücreti alabiliriz diyince bende şalter attı. Siz bana para vermeniz gerekir dalga mı geçiyosunuz çıngar çıkartırıp yine ödemem deyince kıvırmaya başladı varsayım üzerine konuşuyorum demeye getirdi. Varsayım falan anlamam dedim lafını dahi edemezsiniz dedim. 

Bakalım nasıl dönüş yapacaklar?

 
@Alpyaman Biz gittiğimizde de eğer dış etken olursa garanti kapsamına girmez dediler. Dış etken olup olmadığını anlamak içinde 110 lira servis ücreti talep ettiler araya bayram girdiği için gidemedim size nasıl geri dönüş yapacaklar araç neden soğutmuyor paylaşırsanız bende ona göre gideyim.

 

@brt06 bugün verenediler aracı kontrolleri devam ediyormuş. Bence tesisatta kaçak var çünkü çalıştırdığımda içeride bildiğin hava sesi geliyor 

 

Geri
Üst Alt