BİR USTA NE KADAR KATİL OLABİLİR İÇERİDE! Avcılar Meguiars rezilliği


IBS6134

Katılımcı Üye
 
Katılım
3 Kas 2018
Mesajlar
592
Tepkime puanı
617
Konum
İstanbul
İsim
İbrahim
Herkese selam arkadaşlar. 

Avcilar Mequaris E arkadasimin tavsiyesi uzerine mk7 aracim icin ilk once fiyat aldim sonrada goturdum neyse konusmamizda kaput ve camurluklarin üzerine kaplama folyo konustuk ve fiyat 650 tl idi( telefonda). Yuzyuze konusmada fiyat 750 cikti neyse yine ayni fiyata anlastik ve aracimi biraktim. Aksam 5 gibi gittim ve arabayi gorunce cildirdim. Arabanin on kaput yarim yapilmis iscilik leş ayrica maket bicaginida kaputa degdirip cizmis kavga ettim sokturdum yapilan folyoyu çünkü cizikleri gormek istedim neyse uzerine pasta attik ama gitmedi resimleri ekleyeceğim bana akil verin ne yapmam lazim arkadaslar. 

20190524_152510.jpg

20190524_152558.jpg

20190522_180620.jpg

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geçmiş olsun. Herkes uygulamacı olmaya çalışınca böyle sorunlar oluyor maalesef. Keşke pasta yaptırmadan paranızı geri alsaydınız. Boyanız gereksiz yere incelmiş oldu. Profesyonel uygulama yapan bir detaycı alacaktır çizikleri. Butik çalışan bir uygulama merkezi seçmenizi tavsiye ederim. İşin komik tarafı folyoyu panel birleşim yerlerinden kesmeye bile tenezzül etmemişler.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Upvote 0
@IBS6134 kesinlikle hocam kor adama versen maket bicagini araya sokup ole keser fakat ben bukadar kotu iscilik ve bu kadar kotu bir savunma hayatimda gormedim. Para vermedim yapilan işe boyayi incelttigi icin (hatta pasta cila yaparken de bir yerinde boya yanigi olustu sanirim ) üzerine farkli usta cagirip kopmle kaplatmak zorunda kaldim boyaya zarar gelmemesi icin durduk yere basimiza is aldik acikcasi. Ho@Mugzy

 
Upvote 0
@IBS6134 üstat geçmiş olsun. Sana yakın olduğunu düşündüğüm beylikdüzün de butik çalışan specialworks detailing var oraya yönelebilirsin.

695A9773-4562-4021-A8BD-A2D369D8C3A2.png

 
Upvote 0
Maalesef akil alir gibi degil, bu saatten sonra size tavsiyem butik denilen yerlere dahi aracinizi goturmemeniz gecende bir arkadas guya izmirin en iyi butik detailcisine gitmisti ve basina gelenler inanilmazdi, aracinizi kendiniz yikayin, kaputtaki tas islerini falanda oyle kabul edin , tas izi olmasin araba piril piril olsun diye gidipte aracinizi sacma sapan insanlara emanet etmeyin.

 
Upvote 0
Nasıl böyle çizmişler yahu baya ilginç. Geçmiş olsun. Ne yaptınız bu durumda parasını verdiniz mi yoksa karşılarız mı dedi bayi?

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Upvote 0
Arabayı ariza hariç hiçbiryere goturmeyeceksin, inanın günümüz teknolojisiyle üretilen araçlar 30 yıl hiçbirşey yapılmadan sadece ph değeri yumuşak şampuanla yıkanıp nemli bezle iç-dış temizliği yapılsa hiçbirşey olmadan ilk günkü gibi duruyor, bu gibi şeyler çok gereksiz kırk yılın başı arabaya bir boya koruma yaptıralım dedim arabanın heryeri hare oldu demekki neymiş elletmeyeceksin arabayı, eskime yipranma eşyanın doğasında var, insan bile yaşlanıp yıpranıyor, yarin birisi gelip oooo çok temizmiş deyip 3 lira fala verecek diye kullanırken 30 lira masraf etmeye gerek yok, bence bakımları bile araç sahibi tarafından yapılmalı, yağ üreticilerinin reklamlarinda her kullanıcı kendi yağını kendi değiştiriyor hiç castrol mobil yada motul un reklamında tamirhanede yağı değiştirilen araç gördünüz mü?

ez cümle; eskiden galericiler arabayı alınca pasta cila detaylı kuaför yapıp satacakları parası bol olan ama gözü boyanmış müşteri arardı, ne ara hastalık gibi herkese yayıldı onu hiç anlayamadım.

 
Upvote 0
Degerli arkadaslar kaput koruma bence de gereksiz, hele sehir ici kullanimlarda.Ben var olan korumayi sokturdum mesela.

Ben on camlarda ufak kilcal cizik var diye goturdum, on cam’i daha da cizilmis bir sekilde geri aldim. Bu ne diye sorunca ? Cevap sen istedin. Sorumluluk sende. totalde  detailing isinde 4000 lirayi da ben yiyemedim, bana fazla geldi diye ativermis oldum.

Simdiki aklim olsa o paraya git Cpc6 al 4 tane keyfine bak, ne isin var detayda. Her zaman diyorum bu tur yerlerde adamina gore is var.

Ama sorsan onlar hakli hocam. Herseyi bilir. Ekonominin su doneminde bile, bu fiyatlar bedava canim, sukretmeniz lazim (!) derler.

@IBS6134sizin de zararinizi tazmin etmelilerdi, ama varsan baksan zeytinyagi gibi su ustune cikmislardir.

 
Upvote 0
@latissimusdorsi sonuna kadar katiliyorum hocam detailing isi inanilmaz sacma bir hal aldi ulkemizde, adam sana bir bakiyor tipine gore is yapiyor resmen, o yuzde en iyisi vakit buldukca arabayi kendin yikamak ve en fazlada sonax bsd ile cilalamak bu kadar bence :)

 
Upvote 0
@latissimusdorsi Detay nedir allah aşkına; eline bezi alıp silip geçmek en güzeli, böyle mucize gibi işler yaptığını düşünen adamlara da parayı kaptırmayacağız, sizin aracınıza gerçekten çok üzüldüm kasap olsa daha temiz iş yapardı bu sözüm sadece sizin aracınızı mahveden kişiye değil detailing adı altında birşeyler yaptığını iddia eden herkese her işletmeye, dediğim gibi önceden sadece galericiler ve hasarlı araba alıp satan tamirciler bunlara iş götürürdü o sebeple 5-10 yıl öncesine bakın bu gibi dükkanlar ya sanayi sitelerinin yada galerici esnafının yanında yöresinde olur du, şimdi bir modadır gidiyor efendim şöyle böyle vs diye, yahu ilk sahibinden golf 4 almıştım hemde metalik renkli adam 10 yıl boyunca kapalı otoparkı geçin yol kenarına parketmis arabayı arabayı da sadece şampuanla yıkayıp içini de normal bildiğiniz atletten bozma bez ile silmişti araba çiçek gibiydi yipranma nereyse yoktu, şimdi kimyasalı basıyorsun trimlere birde o da yetmez koruma ürünü basiyorsun birde adam diyorki yilda iki defa da tekrarla neden; tekrarlamazsan öyle bir hale geliyorki kasap tezgahı daha temiz durur, yani virüs ile virüs koruma programı gibi düşünün en temiz en kaliteli temizlik kimyasalı bile aracınıza zararlıdır siz yaptırıp 1 sene içinde satinca farkı göremeyebilirsiniz ama 2-3 yıl sonra çamur gibi olur o araba slan adamda yandım anam diye bağırır, size 4000 çeken adam vw den araba alırken bayi aracılığı ile 1000 liraya nasıl yapıyor bu işlemi hiç düşündünüz mü? Hemde bayiye kar payı olarak vereceği ücreti söylemiyorum bile, yani demem o ki arabayı alacaksın mümkünse sadece su ile değilse en düşük ph lı şampuan ile yıkayıp içini de nemli bezle sileceksin ve ufak tefek taş izini kılcal çiziği de hoşgöreceksin vallahi hem cebiniz rahat eder hem psikolojiniz, para ödeyip hasta olmaktansa ödemeden hasta olmak insanı daha az yorar.

 
Upvote 0
@latissimusdorsi zarar temini zaten olmadida olsada araci bunun icin boya yaptirmak akil isi degil onun icin bisey yaptirmadim adama zaten ne olacak iki gun sonra gormeyeceksin onu diyip kapattilar mevzuyu

 
Upvote 0

@AhmetCakmak para vs vermedim daha sonra farkli bir usta cagirdik o yapti ona 500 tl verdim okadar adam ciziksiz kaputun camurlugun icine etti iste bazen gercekten benimlemi olecek diyip binmek lazim ama kiyamiyorum korumak isteyincede basima bunlar geliyor.

 
Upvote 0

Geri
Üst Alt