Direksiyon titreşimi


Kursat

Üye
Katılım
21 Tem 2018
Mesajlar
88
Tepkime puanı
80
Konum
denizli
İsim
kürşat
Merhaba arkadaşlar,

Golf 7,5 highline dsg aracımla 20 gün önde bakıma girdim. 12 bin km de..  Araç stop etiğinde direksiyonda bir titreşim gibi, bir bir elektrik akımı geçiyor gibi ya da yüksek ses açılır da bir ses titreşimi olur ya o şekilde bir hissiyat oluyor. zınk zınk zınk şeklinde :)   Çok tuhaf bir şey umarım anlatabilmişimdir.

Daha önce başına gelen var mı neden kaynaklanıyor olabilir ? Çok rahatsız etmese de ilk fırsatta tekrar servise götüreceğim

teşekkürler.

 
Hocam forum tarihinde ilk defa böyle bir sorun duyuyorum :)  servise gitmekte fayda var. 

 
Upvote 0
Hiç şaşırmadım, çünkü ayladır servislere tarif edemediğim duruma çok benziyor. Bendeki durum araç stop ettiğinde değil çalıştığında belirgin. Elinizi direksiyona koyup arabayı dinlediğinizde sanki sağdan-sola, soldan sağa bir sıvı akışı varmış gibi derin fakat duyulabilen ve hissedilebilen bir ses var.

Bence servislerdeki en büyük sıkıntı sessiz bir ortam olmaması. Sabah 06:30 da garajda her türlü sesi duyuyorsunuz ama aynı araba 1 gün sonra serviste soğuk çalıştırıldığında servis yetkilileri o seslerin hiç birini duyamıyor veya duymazda mı geliyor bilemiyorum :)

 
Upvote 0

Geri
Üst Alt