Far yıkama motorum çalındı


thelakayit

Üye
Katılım
6 May 2019
Mesajlar
441
Tepkime puanı
217
Konum
Çorum
İsim
Erhan
Değerli arkadaşlarım merhaba  dün gece çorum otogarına bir paket almaya gittim geldiğimde manzara resimdeki gibiydi ve far yıkama motoru ve kapağını çalmışlar kameraların açısına girmyen  bir noktadaydı ve bulamadık ..Bu parça elinde olan orjinal çıkma var mıdır ya da bulabileceğim bir yer öneri ?

8E016A28-340C-445E-A09B-5458BB288492.jpeg

 
Yuh artık ya Geçmiş olsun

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Upvote 0
O far yıkama jeti çıktığı yönde sökülmesi imkansiz, montajlarkende alttan yukari doğru takılıyor . Muhtemelen dışarı çıkan pistonu kirip almislar kapak ile birlikte.. fiyat olayina gelince sıfır fiyatı 380-400₺ arasindaydi adet fiyatı 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Upvote 0
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim insanoğlunun geldiği noktayı anlatıyor .Öğrencilerime bugün anlattım olayı öğretmenim belki ihtiyacı vardır parası yoktur falan diyor masumlar ☺️Zubizu indirimi ve %25 yas indirimi falan derken kapak ve motoru boyama dahil 370 e serviste yaptırıyorum .68 tl normal de kapak 400 lerde yanlış hatılamıyor isem motordu Allah kimsenin başına vermesin ben de kasko yaptırdım bu olaydan sonra insan olanın başına herşey gelebiliyor .

 
Upvote 0
Ya yuh artık ya, bu insanlar bu kadar düştü Mü?  Gerçi geçen bi video izledim Almanya'da 2.el araç satılan bi yerde diğer markalar hariç tüm  mercedes marka arabaların lastiklerini çalmışlar. Çalanlar ise Polonya ve Rusyadan gelen hırsızlar, kamyonlara yükleyip ülkelerinde satıyorlar yarı fiyatına. 

Bizim de başımıza gelmeyecek diye birşey yok, bu tür parçalar dışardan kolay çıkan malzemeler. Ne bileyim silecekleri sökmek okadar da zor değil. Sibop kapaklarını keza öyle..... Arabayı park ettikten sonra allaha emanet duruyor dışarda 😊

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Upvote 0
@Recep Gül 1996 yillarinda dogan slx aracimiz vardi bi sabah kalktik 4 teker tasin ustunde :))) 

Sonra bmw vardi e36 kasa o zamanlar ses sistemi abarti abim severdi adam kapiyi ayirmis girmis on kapidan cam nasil kirilmadiysa.

Ayni yerde tempra vardi arabayida soydular. 

Simdi yukte hafif pahada agirseyler gidiyor :))

 
Upvote 0
Geçmiş olsun Hocam.
Yaşadığınız olay aslında ülkemiz adına ve insanımız adına çok aacı verici. Umarım tekrarlanmaz.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 
Upvote 0

Yok artık geçmiş olsun. Umarım tampona da zarar vermemişlerdir sökerken.

 
Upvote 0

Geri
Üst Alt