Amblem geri görüş kamerası


onursari24

Üye
Katılım
14 May 2018
Mesajlar
49
Tepkime puanı
30
İsim
Onur
Merhaba arkadaşlar, aliexpressten vw amblem geri görüş kamerası alan var mı daha önce?

 
Ben aldım montaj yaptım 

çok güzel ama bu model değil orjinalin aynısıydı aldığım 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@onursari24 mib kablosuna gerek yok sari goruntu kablosunu direk takabilirsiniz ama pin lazim soket icin mib kablosu alirsaniz hazir oluyor pinleri kullaniyorsunuz kolaylik yani. Ben memnunum acikcasi bi orjinal gibi degildir mutlaka ama fiyat performans denkleminde gecer not alir.

 
Aracimda mib 6.5 Çinli ekran var. Orjinal park sensörü ile birlikte kullanilabiliyor mu amblem kamera? Yani kamera acikken, sensörler devreye girdiginde ekranda araba grafigi gözükür mü? 

 
@GkM_2015 siz mib kablosuyla birlikte mi aldınız ? Ürün kaç gün içinde elinize ulaştı ?

 
Dynamic derken ? Tam olarak açıklarmısınız hangi ürüni alacagım linkini de atabilirmisiniz ? 

 
@onursari24 cevap yazarken etiketlerseniz bildirim düşer bende size daha hızlı cevap verebilirim. normal cevap verdiğiniz için geç döndüm. @mutlubey17 kısmen acıklamıs park sensöründe olduğu gibi sağa yada sola manevra yaparken park esnasında ekran ortasındaki yeşil sarı ve kırmızıdan oluşan düz çizgilerin aracın manevra yönüne doğru hareket alıyor. ama benim aldığım üründede aynı hareketi yapmak istiyor cok kararlı değil örneğin dururken sağa sola direksiyonu cevirdiğinizde park sensöründeki gibi pozisyon bilgisi gelmiyor anca hareket ederken bu yüzden ben alırken dynamic 904 tl iken statik 540 tl idi aradaki parka deymez. 

 
@GkM_2015 teşekkür ederim bilgileriniz için aldığınız ürünün linkini atarsanız sevinirim.

 


Geri
Üst Alt