GOLF 7 SPOR YAY SES SORUNU


Scorfield

Yeni Üye
Katılım
20 Mar 2019
Mesajlar
5
Tepkime puanı
4
İsim
Fatih
Merhaba arkadaşlar golf 7 aracımda vogtland 4.5 cm spor ya taktım fakat aldığım gnden beri araba giderken ses yok fakat yavaşlayıp durduğu yerde direksiyonu çevirdiğimde laklak ses yapıyor.

Neden olabilecegü konusunda tecrübesi olanları dinlemek isterim...

Teşekkürler

 
Ses yapması Normal Hocam. Orjinal yayların Amartisör takozlarındaki yerleşimi ile  Daha kısa olan spor yaylarınızın  farklılık göstermesinden direnç ve basınç noktaları değişiktir.

yaylarınıza hortum geçirmek suretiyle bunun bir nebze onune geçilsede uzun vadede tekrar ses çıkartacaktır. Sonuç olarak olumsuz bir durum olmasada sesi ile rahatsız edebilir buna da alışmak gerekir. Aracınızı harekett ettirdikten sonra direksiyon manevrası yapmaya özen gösterin. Durağan pozisyonda direksiyon hareketinizden daha çok ses duyacaksınız buna emin olabilirsiniz. iyi forumlar.

 
Yaylara hortum olayını yaptım zaten ama yinede ses problemi gitmiyor.amatsör takozlarını yeniledim fakat banmısın demiyor.

 
coil taksam önlere acaba ses sorunu çözmüş olabilirmiyim coil kullanıcılarının yorumlarını öğrenebilirmiyim?

 
Spor Yay kullanmanın bunun gibi olumsuz yanları olduğu biliniyor Lakin kesim çözüm olarak bir işlem bulanı görmedim ben daha. Şayet yaylar ve amortisör aksanı kökten orjinal değerlerde üretici firma tarafundan önerilen bir sisteme geçilirse belki olabilir bunun haricinde ses veya ufak tefek sekme sarsma vb olacağı kaçınılmaz bir durumdur. Ne derler bilirsiniz Gülü seven Dikenine Katlanırmış.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 
Hocam vogland yaylarin alayinda bu ses sorunu var kim taksa bu ses sorunu yasiyo bendede 4 cm yay var tık yok cok sukur

 
eibach 4,5 kullanıyorum evet bende de zaman ,zaman ses oluyor ama süreklilik arz etmiyor.

 
Selamlar Hortum sesin engellenmesine kesın çözüm oluyor mu , uzun vaadede yayın yapısına zararı bulunmaz mı ? Hortum bildiğimiz su hortumu mu luyor :)

 
Selamlar. Arkadaşlar formda yeniyim bir spor yay kullanıcıları olarak size bir sorum olacak.öncelikle aracım 1.6 tdi golf 7. 

orjinal yayları soğuk pres ile 3.5 cm bastırdım yol tutuşu arttı ama yaylanması konforu çok düştü önler yine iyi ama arka yayların özelliğini tamamen kaybettiğini düşünüyorum kasis sonrası löp diye oturuyor arkalar esneme yok hiç.

bu işlemi yaptıran ve bunu yaşayan varmıdır. Ve asıl sorum eibach vogtland 3.5 cm yaylar ile orjinal yaylar arasında ciddi bir konfor kaybı varmıdır. Soğuk pres yayları çöpe atıp yeni yay almaya değecekmidir bunu çok merak ediyorum.

 Yani esneme yaylanma olarak orjinaline geri dönme veya eibach ve vogtland arasında kaldım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. 

 

Geri
Üst Alt