GOLF 7 GİZLİ ÖZELLİKLER


Simoli

Yeni Üye
Katılım
4 May 2019
Mesajlar
6
Tepkime puanı
1
İsim
Emrah
Merhaba arkadaşlar,

Foruma baktım ama konusunu bulamadım, 2016 highline aracımda gizli özellikleri açtırmak istiyorum, bunu kendimiz yapabiliyormuyuz kablosunu alıp yoksa istanbul avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

 
Avrupa yakasında sanırım vural elektronik bu işin ustalarından, ama kablo alıp birazda forumda konulara göz atarsanız hangi kodların nasıl değiştirilecegini eğer bilirseniz siz de yapabilirsiniz ki genelde herkes kendi yapıyor.

 
Kabloyu aliexpresten alim dedim ama okadar cok kablo secenegi varki hangisini alacagimi bilmiyorum, yoksa forumda kodlar hakkinda bilgiler var yapabilecegimi dusunuyorum

 
@Beşiktaş1903 Hocamın dediği gibi Vag'a dair Türkçe kaynaklar arasında en çok içeriğe sahip forum Golftutkusu'dur. Sonradan açılan site ve diğer forumlarda forumumuzdan bilgiler (ç)alınmak suretiyle paylaşılmaktadır. 

Şurada kablo konusu mevcut. En güncel versiyon 18.9'dur.



Linkler sürekli kaldırıldığı için konu içerisinde satıcının linki yer alıyor. Direkt ürün linkini buraya atayım ama 3-4 saate kalmadan kaldırılıyor genelde.

https://tr.aliexpress.com/store/product/VAG-COM-18-9-VAGCOM-18-9-0-VCDS-HEX-CAN-USB-Interface-FOR-VW-AUDI/2403101_33003544706.html

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu konuda kendin pişir kendin ye felsefesini uygulayabilirsiniz hocam. Forumumuzda hemen hemen tüm kodlamalar mevcut. Olmayan kodlamalar da güvenlik veya kullanışlılık olmadığından tecrübe edilmiş ve paylasilmamistir. Iyi Forumlar diliyorum.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 
Hepinize tesekkur ederim bilgilendirmeniz icin

 

Geri
Üst Alt