Kapı altı led sönmüyor


Golftdi

Katılımcı Üye
 
Katılım
4 Ocak 2019
Mesajlar
934
Tepkime puanı
323
İsim
Bayrak
Arkadaşlar daha önce forumdan bir arkadaşın da  başına gelmişti ne yaptı bilmiyorum ama aynı durum bende de oldu. Led Ön ve arka kapı altı aydınlatması taktırdım. Arka kapıdaki ledler araç kilitlendikten sonra içindeki üç beş led çok az şekilde yanmaya akım gelmeye devam ediyor. Kilitledikten 5 saat sonra bile kontrol ettim yanıyor. Bir arkadaş vag grubu araçlar 1 saate yakın zamanda herşeyi keser söner demişti ama 5 saat sonra bile yanıyor. Sizce neden ve nasıl düzelir bu. Az da olsa aküyü etkiler uzun kapalı kalınca.

EEE795DE-BA81-467F-9CA4-2A188DC10D6A.jpeg

CBF64BE2-E0AA-4D2F-89C1-300FE7824006.jpeg

F8CAE2BF-1B77-4750-B67E-6D7DE537A231.jpeg

 
Bu sorun arka kapilar icin herkeste mevcut sanirim brnce arka kapi icin orjinal uygulama yamak lazim sizdede cam motorundan enerji aldilar sanirim. 

 
@GkM_2015 sanırım oradan aldılar. Bir gün hiç çalışmadığında aküyü zorluyor da çalıştırırken. Çözümü yok mu ki?

 
@Golftdi var bence ama.mesaketli ben olsam onde kapi modulunde kanali var onler oraya baglanmistir diye dusunuyorum sizdede ordan paralelleyip kapi kablo kanalindan arkalara tasimak sorunsuz ve orjinal olur. Bastada degilim gibi degmez ama illa olsin dersenizde bence en guzel ve kalitelisi bu. 

 
@GkM_2015 şimdilik arkaları iptal etsem kabloyu led’den ayırsam? Kapıyı sökmeden yerinden çıkıyor mu led?

 
@Golftdi alttan trim.sokme aparatiniz varsa zarar vermeden sokebilirsiniz yada sivri bir aletle zarar vermeden hafif zorlayin cikmasi lazim.

 
Arkadaşlar ampulü Led ile değiştirdiğinizde Vag-Com ile ilgili kanaldan ampul'ün sağlıklı çalışması için sorgulama yaptınız mı? Led ile değişen ampülün tanıtılması önemli  

 
Kapı altı ledlerde tanıtılıyormu ki?

 
@Golftdi Hocam arka kapılara nereden elektrik çekildi bilemiyorum örnek olarak plaka lambalarında yaptığımız uygulama denenebilir , söküp dağıtmadan önce bir baksanız iyi olacaktır. 

 
@DoğanARABACI bir konuyu atlıyorsunuz olmayan birşeyi var ediyoruz ön kapılar için bu aydıntlatmaların kanalı var ama arka kapılar için mevcut değil o yüzden kanalı sorgulama yapamaz. cam motorundan alındıgını var sayıyorum motorun kanalına ne gibi bişey yapılabilirki?

 

@GkM_2015 diyot takmak lazım dedi usta faydası olur mu ki

 

Geri
Üst Alt