Son susturucu deneyimi olanlar acil yardım :)


ayberkaydemirr

Yeni Üye
Katılım
2 May 2019
Mesajlar
17
Tepkime puanı
2
İsim
Ayberk
Selamın aleyküm herkese iyi günler. 1.2 tsı dsg aracım var egzoz gtı egzoz çıkışı yaptırdım ikiside aktif kazanı deldirdim. Şimdi aklımda çok ufak bir ses almak var son susturucuyu yani kazanı söktürsem çok ses yapar mı acaba deneyen var mı önceden ? 

CCAE30F5-1668-4D6B-9F35-E188E9CAB75F.jpeg

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu benimde araştırdığım birşey son susturucuyu çıkartmak çok kafa ütüleyecek kadar ses yapmıyormuş tatlı ses alırsın diyenler çok.

 
Denemek lazım çok bi para tutmaz bi egsozcuya gidip çıkartıp kendimiz dinleyeceğiz başka çare yok sanırım.

 
Egzos işleri çok enteresan sadece egzoz kafası taktı diye ceza yiyende çok bağrım bağrım gezip ceza yemeyende, çok bağırmayan tatlı homurtulu egzozlar hep hoşuma gitmiştir lakin ceza yerim diye hiç yaptırmadım şimdiye kadar ama bu son susturucu pek rahatsız etmiyor diyorlar genelde, yine de önce sesi dinleyip sonra yaptırmakta fayda var.

 
Merhaba,

Geçen yıl Polo GTI aracıma son susturucu iptali yaptırmıştım. Alt devirlerde tatlı bir homurtu sesi oluşuyor. 4-5 bin devir üzerine çıkınca biraz ses artıyor ama polisle başınızı derde sokacak kadar değil.

 
@ayberkaydemirr Ben aracı aldığımda son susturucu iptal çift çıkış vardı güzel tatlı bir ses çıkıyordu arada patırdamalar falan ama şehirler arası yolda ses rahatsız ediyor geçen sene ceza muhabbetlerinde ben susturucuyu taktırdım ama tek çıkıştan verdik diğer taraf görüntü için duruyor çift çıkış gözüküyor yani bu aralar ceza kesmiyorlar gibi ama yine de yasak zaten muayeneden de geçmiyor zaten

 
Aynen muayeneye var daha o yüzden denenebilir herkese güzel yorumları için teşekkürler 🙏

 
Hocam bu konu ile alakalı herhangi bir tecrübem yok. Fakat aklıma takılan bir sorun var bu konu ile ilgili. Son susturucuyu iptal ettim diyelim. Muayene vaktinden kısa bir süre önce son susturucuyu aktif edebilir miyim acaba? Muayeneden geçmek için yani? :D

 

Cok fazla ses olmaz boguk bi homurtu seklinde olur. Polis vs sikintisi olmaz ama uzun yolda yada otoban suruslerinde 90-120 araliginda surekli ugultu seklinde ses yapar oda can sikabilir. Bide biraz alt devirlerde dusus yapar ama herkes farketmez.

 

Geri
Üst Alt