Aracı P'ye al ve Terk Et hatası


harunlee

Üye
Katılım
3 Ocak 2019
Mesajlar
120
Tepkime puanı
39
İsim
harun
Bugün iş arkadaşımla beraber ofise giderken AVM önünde aracıma bindik ve geri manevra yapıp ileri çıktığımda ( Aracı park halinde P'ye alın ve terk edin) yazısı ekranda belirince ARKADAŞIM direk kapıyı açıp ciddi anlamda aracı terk etti tabi o araba patlıyor sandı :D bende şaşkınlıkla P'ye aldım ve arabayı kapatıp tekrar çalıştırdım. Hata gitti hata felan yok nedir bu hata bir kaç yerde DSG bozuk demişler anlamadım araç daha 30 binde.

 
Geçmiş olsun hocam 'pistol aşağı düştü' misali güzel bir an olmuş :)

 
@harunlee araç içi kamera varsa arkadaşınızın aracı terk ettiği anların görüntülerini almanya vw merkeze gönderin incelemeye alsınlar lütfen😀😀 daha ciddi problemler can kayıpları yaşanmasın. Hadi otobanda 120km ile seyrederken bu uyarıyı alsaydınız arkadaşınız şu an 😀😀

 
@bf417 hocam kapıyı açardı diye düşünüyorum :D  120 olsa ölmüştük :D

 
Korkulacak bi durum değil malesef kronikleşen bi ariza..servise gidin hata kaydı olustursunlar yazılım gelince biz size haber vereceğiz deyip gönderecekler sizi...Ben en son geçen bakımda servis danışmanına bu hatayi alırsam komuta uyup aracı p ye alıp olduğu yerde terk edecem dedim... 2 3 ayda bir çıkıyor ama kendini unutturmuyor sorun oluşturan bi durum değil ama can sıkıcı..yazılım ile çözerlerse inşallah kurtuluruz..

 
@harunlee Sorunun esas amacı neydi?  Uyarıda sonra aracı terk ettiğinizde ne oldu? 

 

Geri
Üst Alt