Triger değişip değişmediğini nasıl anlarız


emree34

Yeni Üye
Katılım
29 Nis 2019
Mesajlar
4
Tepkime puanı
0
İsim
emre
Merhabalar benim triger değişimi hakkında yardiminiza ihtiyacım var yeni araç aldım golf 7 midline plus 110 bin km de benden önceki sahibinin bunun trigerini değiştirip değiştirmediğini bilmiyorum kendisiyle de iletişime gecemiyorum bunun trigerinin değişip değişmediği den nasıl Emin olabiliriz eğer değişmediyse değiştirmek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Değiştirdiğini zannetmem bakımdan kaçmak için satılan bir km gibi 110 [emoji23] 120k değişim yapılması gereken zaman

 
@05309932272 usta bilir değişip değişmediğini tdi ise önceden değişmiş de olabilir devir daim çoğu araçta 100bini bulmadan arızalanıyor bazen  onunla birlikte değişim yaptırılıyor, deriğim gibi usta kaputu açsın anlar 

 
@bf417gösterdim ustaya onu anlamam ıcın motor ındırmem lazım dıyor anlamdm bnde :D  evet tdı motor 

 
@05309932272 emre selam büyük ihtimalle değiştirmemiştir önceki sahibi sizin de aracı almadan bunu sormanız iyi olurdu yetkili servis bakımlı ise kayıtları sistemde tutuluyordur.

Kendi ustana söylersen triger kapağını aralayıp bakarak gözlen de durumunu kontrol edebilirsiniz (yıpranma, çatlak vs.).

Sana tavsiyem aklında kalmasın yenisi ile değiştir geç derim. :rolleyes:

 
@mutlubey17 bakım listesi var önceki arkadaş 0km 105 km kadar serviste yaptrmıs bakımları sadece 75km ile 105 km arası listede görünmüyor acaba servis pahlıya kacıyor diye dısarda yaptrmıs olabılırmı dıye dusundum bende 90 bınde trigerin degiştigini varsayarsak  ?

 
@onurmat netlik kazanmassa bu durum değiştircem bende uzun yolla cıkacagım için tşkler önerin için:d 

 
TDİ nin 120.000 de trigeri değişir. TSİ 180.000 de . Değiştirdiğini zannetmiyorum. Bir sonraki bakımda sizin değişmeniz gerekecek büyük ihtimalle. 

 
Ben de geçen hafta 1.2 TSI aldım 114bin km de . Aynı senin durum gibi değişip değişmediğini bilmiyorum .muhtemelen değişmemiştir.  Ama 125 bin de falan değiştircem kafam rahat etsin . Triger set devirdaim iyi para tutuyor 

 

Geri
Üst Alt