UZAK ŞEHİRDEN ARAÇ ALMAK


Onur Sarı

Üye
Katılım
20 Haz 2018
Mesajlar
85
Tepkime puanı
33
İsim
onur
Uzun zamandır golf 7 pasifik mavi 1.4 tsi dsg sunroof+anahtarsız calıştırma+geri görüş+durban jantlı ve kmsi 50 bini gecmemiş bakıyorum malum pasifik mavi cok fazla olmadıgı olanlarında kmleri yüksek veya istediğim özellikleri bulundurmadığı için aradığım aracı bulamamıştım şimdilerde  istediğim aracı buldum ama arac bana cok uzakta aramızda 750 km fark var  (8saat) acıkcası daha önce hep yakın cevremden arac aldığım için uzaktan arac almadım sizce bu kadar uzağımdaki arac alınırmı ne gibi sıkıntılar yaşarım,araçtada gözüm kaldı acıkcası istediğim özellikler olsun fazla vermeye razıyım özellikle mavi olması ancak mesefa sorunu kafamı karıştırdı.

 
Bu kadar çok istediğim özelliğin bulunduğu aracı buldum mu ben olsam giderim almaya. Bu tür durumlarda zaten garanti veriyor karşı taraf. Dediklerinin aksine Bi durum çıkarsa araçta, yol parası istenir. 

Ayrıca vakit meselesi tabi..

 
Hocam gezenadamdan ekspertiz hizmeti alın . Dedikleri gibiyse kaporayı yatırsınız gider alırsınız. İkinci yöntemse forumdan müsait olan arkadaşlarımız gidip inceleyebilir . 

 
@Onur Sarı 

Onur hocam ekspertiz yaptırmadan gitmeyin derim kesinlikle, çünkü ilanda olmayan şeyler araç başında söyleniyor bazen şurası da vardı burada da bu vardı da gerek görmedim söylemeye diyerek (kişisel tecrübelerime dayanarak yazıyorum bunu) ama satıcı çok dürüsttür dediği ne eksik ne fazladır ona lafım yok.

Biz İstanbul'dan Ankara'ya araç almaya gittik yeğenim için gitmeden önce oradan sağlam kurumsal bir ekspertizden randevu aldı aracı götürmelerini istedi o saatte satıcı da götürdü sağ olsun. İşlemler bitince de bize telefon ve mail ile bilgi verdiler araç dendiği gibi çıktı bizde gece yola çıktık aracı kendimiz de görünce memnun olduk açıkçası araç denildiği gibi olduğu için, işlemleri halledip alıp döndük İstanbul'a hayırlısıyla.

O ilde tanıdık / akraba yada forumdan bi arkadaş çıkarsa onlar ile de ekspertize götürtebilirsiniz aracı tabi ki.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
800km olduğuna göre araç muhtemelen istanbul'da  :D

 
Hocam

Ben de TDI+DSG+Highline+Durban+Geri görüş+Uled 15.000 km altı araba aramıştım benzer şekilde.

Adana'dan buldum. Oradan bir tanıdık bulup bir ustaya gösterttim, servis kayıtlarına baktırdım, bazı yerlerinden foto istedim.

Olumlu olunca kendim 750 km gidip bir de ekspertize soktum. Sorun çıkmayınca da aldım, geldim.

En kötü senaryoda bir gününüz ve yol paranız gider. Ben olsam böyle dolu arabayı kaçırmam bu sebepten. 

 
@mbonat hocam bu gezenadam'ın bi sorumluluğu var mı? Şöyle ki bi sıkıntı çıktığında muhatap alabiliyor muyuz kanuni bi dayanağı var mı, sözleşme vb. gibi

 
Beğendiğiniz yada düşündüğünüz aracın bir ilanı var mı iyi kötü yorumda bulunuruz.İstanbuldaysa eğer müsait zaman dilimi ayarlabilirsek satıcı ile bakabilirim araca.Aşağı yukarı benzer donanımda (biraz daha dolusunu)kullanıyorum araç olarak.

 
Onur hocam, araba nerede ? aramızda illa ki yakın olan biri vardır. belki gidip görülebilir .

 
Ben antalyalım arkadaşlar  araç tokat'ta varsa tokatta yaşayan aslında bana yardımcı olabilir mi ?

 

@Onur Sarı @Ysn Hocam gezenadam şu şekilde işliyor : Sizin yerinize aracın yanına gidiyorlar. Aracı ilk bir ön inceleme yapıp ,sizlere fotoğraf video gönderiyorlar sonra anlaşmalı oldukları firmalarda ekspertiz yaptırıyorlar. Ekspertiz garantisini gezenadam değil gittikleri ekspertiz firması veriyor. Kullananlar gayet memnun , eğer forumdan gidebilecek birini bulamazsanız gezenadamı kesinlikle kullanın . O kadar km gidip eliniz boş geri dönmek baya üzer.

 
  • Beğen
Tepkiler: Ysn

Geri
Üst Alt