Fikirlerinizi almak istiyorum


Runo3542

Yeni Üye
Katılım
23 Nis 2019
Mesajlar
15
Tepkime puanı
0
İsim
Onur
2013 1.2 tsi dsg 105 hp araç 65.000 km de beyaz araç boya değişen yok arkadaşlar. 84 bine anlaştık sizce nasıl fiyat alınır mı ?

 
Hocam valla çok fazla anlamıyorum ama, aracın yılına göre fiyatı çok yüksek geldi bana. Daha iyi anlayan arkadaşlarda bi yorum yazsında ona göre bakın derim. 

 
Piyasa çok pahalı hocam biz uyguna bulduk diye düşünüyoruz bide malum sitelerde en ucuz 2013 model aracı 86 binden aşağı vermediler bu bide tanıdıktan düşünün yani :)

 
Çok temiz bakıldı ise düşünülebilir ama dsg araçta 2015 ve üstü modeller daha sorusuz.. standart comfort üzerine opsiyon var mı

 
Hocam sürüş paket var ön arka park sensörü ve hız sabitleme düz comfortline onun haricinde  bende modelli olsun istedim 2015 90 bine kdr verecektim ama araç yok 90 bine 1.2 tsi dsg 60 70 binde temiz araç yok millet 95 100 diyor bizde bunu bulunca niyetlendik modelden kıstık ama kararsız kaldım tabi genede.

 
Eğer o fiyata başka araç yok diyorsanız alınabilir, sonuçta boyasız değişensizmiş hocam. Ekstra paket olsaymış iyiymiş, sensör ihtiyaç olabiliyor.

Kişisel fikrim, yılbaşında aracını satmış biri olarak piyasada güncel duruma baktığımda piyasayı artmış gördüm. Döviz artmamasına rağmen fırsatçılar yüzünden fiyatlar keyfi şekilde yükseltiliyor. Sonumuz hayrolsun.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Araçta sürüş konfor paket var hız sabitleme ve ön arka park sensörü var  inanın yok piyasadan uzak kişiler çok değil mi ya diyor piyasa bakınca 84 ucuz al kesin diyorlar. 😀 piyasa fırsatçı dolu Herkes şişirdikçe şişirdi araçları bakalım sonumuz hayrolsun.

 
Hocam benim aracım geçen ay 87 TL fiyatla ilandaydı. 86 85 gibi bırakmayı düşünüyordum. 

2016 1.2 tsi midline plus, düz vites 50B km. Ön tampon değişti. 15 30 45binlerde servis bakımlı, temiz kullanım. 

 
2014 40 binde boyasız 1.2 midline dsg aracı 82’ye aldı bi tanıdığımız bu hafta ona göre bakınca iyi gibi duruyor sizin görüştüğünüz araçta


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

 
Piyasa çok saçma sapan, benim de 2015 1.2 düz vites, 56 binde aracım var, kazasız değişensiz. sürüş paket, ön-arka sensör, dört lastik sıfır, bütün disk ve balatalar yeni, yetkili servis bakımlı ama teklif edilen 80 bin. Hatta galerici bir tanıdık iyi fiyat vermişler dedi. Şaka gibi. 

Araç gerçekten satıcının dediği gibiyse 84 normal bence. 

 
Alacak gibiyim zaten arkadaşlar teşekkürler çok araştırdım daha ucuzu yok piyasa bu şekilde.

 
Çok yakmasından biraz çekindim daha fazla yakıt tüketimi var dediler hocam.

 


Geri
Üst Alt