2019 Volkswagen Golf 8 çok az kamuflajla yakalandı


AhmetCakmak

Yönetici
Katılım
17 May 2017
Mesajlar
5,763
Tepkime puanı
8,294
Konum
İstanbul
İsim
Ahmet Çakmak
Forumumuzda önceden paylaşılan casus fotoğraflar üzerinden komplo teorileri kurup kendimizi daha iyisi olacak diye geçiştirmeye çalıştığımız vakitler zamanla azalıyor. :) Bu hafta çekilen fotoğraflarla gerçek Golf 8'in karşımıza çıktığı bir gerçek. Halen daha stoplar photoshop sanılsa da üzerinde kamuflaj olduğu için o şekilde gözüküyor. İnternette yayınlanan çok daha farklı Golf 8 görselleri yabancı medya kuruluşlarının yaptığı photoshop çalışmalardır. 

Volkswagen'in Golf 8 hakkında yaptığı son basın toplantısında 2020 yılının ilk çeyreğinde satışa çıkması planlandığı belirtilmişti.

2020-vw-golf-spy-photo.jpg
 
2020-vw-golf-spy-photo.jpg


2020-vw-golf-spy-photo.jpg
 
2020-vw-golf-spy-photo.jpg


Şu konuda daha önceden paylaşmıştık: 




 
Nerde U led in havası.Ön tarafını beğenmedim ama canlı görmek lazım

 
Bana göre araba rezalet duruyor mk7 kasanın o agresif görüntüsünden sonra bu araç hayal kırıklığı olmuş malesef.

 
Arabanın önden bakışı bir garip yani

Tabi  her zamanki gibi bir önceki kasayı (GOLF 7) Yİ  alıp Ctrl+copy+paste yapmışlar ama printer dan çıktı alırken ya kağıt sıkışmış yada kartuş bitmiş aracın önü yamuk /andavallı olmuş

Bonzai+tiner+3-4 kutu xanax içirsen golf 7 ye zaten böyle bakar!!

Ar-ge ye falan gerek yoktu yani ... 

 
Hakikaten sasilacak is eger bu ise golf 8 soylenecek soz yok , donanimlar gelismis, kalite artmis vs ne olursa olsun bence bunlar bu tasarimla golgede kalir. Arabanin disinda hicbir cekicilik kalmamis. Golf 7, 7.5 araclar cok daha albenili ve kaliteli bir goruntuye sahip kanaatimce.

 
Egzos çıkışları tamamen yok edilecek bu gidişle. Umarım buraya gelen paketlerde egzos görünümlü krom falan bari koyarlar 

 
@mustafacagri Hocam dış tarafta eksiklikler var henüz daha test aşamasında olduğu için. Yani egzos görünümlü krom koyulmuş olur. Örneğin ön tampon nikelajının altındaki ızgaraların olduğu bölümde henüz yamalı gözüküyor.

 
Çok ilginç böyle bir tasarımla çıkması.. Kayan sinyal bile kalkmış gözüküyor. Makyajlı golf7 ler değerlenebilir..

 
Ben hala bunun olmasına ihtimal vermiyorum. Şerit takip kamerasına dikkatli bakılırsa bu kameranın eski nesil olduğu rahatlıkça anlaşılıyor. Yeni nesil kameralar ortada oluyor. Bu araç tamamen fotoşop ve kullanılan ön cam da 2016 model öncesi bir araca ait. Vw gurubu yeni nesil tüm araçlarda şerit takip kamerası bu şekilde değil.

 


Geri
Üst Alt