Cam filmi hakkında


tcu_halil

Üye
Katılım
19 Haz 2018
Mesajlar
204
Tepkime puanı
122
İsim
Halil
Saygı değer arkadaşlarım cam filmi konusunda ankarada sıkıntı yaşamayacağımız orta yollu bi yer tavsiyeniz olur mu teşekkürler şimdiden (ben lummar araştırdım fiyat olarak 550 gibi çıktı sizlerden tavsiyelerinizi alırım tşkller ) 

 
Ön cam yok hocam 5 cam arka ve yanlar 

 
Cam başına 100 TL yani. Genelde llumar tavsiye edılıyor normal fiyat

 
2018 haziranda Llumar ATR serisi filmi 5 cam 500 e yaptırmıştım ön kelebek cam dahil

 
Yakala.co uygulamasında Llumar atr serisi için aşağıdaki şekilde bir kampanya var, nedir ne değildir firmayla görüşülebilir;
d80dc431daec48d2fd8912effe461896.jpg


 
Yeşilimsi bir ton arıyorsanız ( Highline araçlarda orjinal karartılmış Arka camlara uyumlu olsun isterseniz eğer) Llumar AT35 serisi uygundur ( Genelde 5 Yıl garantiolan diyede bilinir). Bir ton daha açık gözükse de  Araçlarımıza en uygun olanı bu modeldir. kendimde bu modelden yaptırmıştım. Forum içerisinde konusu olacaktır.iyi forumlar dilerim.

 
@Ender hocam bende yaptırdım dıştan çok iyi uyum sağladı ancak içten biraz renk farkı var. cam filmi kuruyunca bu renk farkı ortadan kaybolur mu

 

@Ender @gkhn sağolun gardaşlarım serviste yaptırdım bakıma verirken oda aradan çıksın dedim 500 e etimesgut doğuş otoda yaptırdım automaster yapmış teşekkür ederim güzel oldu araba bi değişti :)

 

Geri
Üst Alt