Telefonun ekranını direkt araç ekranına yansıtma


Recep_Gul

Paylaşımcı Üye
 
Katılım
14 Tem 2018
Mesajlar
2,631
Tepkime puanı
2,913
Konum
Berlin
İsim
Recep
Merhaba arkadaşlar, 
Benimde uzun süre araştırdığım fakat bir türlü bulamadığm bir olayı dün gece itibari ile yabancı bi youtuber taradından bulmuş oldum...Arkadaşın bulduğu sistem %100 çalışıyor. Ve bunu yapmak için hiç bir şekilde telefonunuzun Root'lu olması gerekmiyor sadece telefonunuza  1-2 program yükleyerek bu işi halledebilirsiniz. Kendi adıma konuşayım ben şahsen android auto'dan çok bu şekilde kullanmayı daha çok seviyorum...Konuyu uzatmadan hemen videonun linkini vereyim...

Arkadaşın yaptıklarını birebir aynısını yapın ilk yaptığınızda biraz uğraştırıyor pes etmeyin daha sonra hiç ilk seferki kadar uğraşmadan direkt telefonun ekranını araç ekranına direkt yansıtıyor.Fakat çok önemli bir not eklemek istiyorum "KESİNLİKLE"  aracı kullanırken bununla ilgilenmeyin,kırmızı ışıkta durduğunuzda yapın yada emniyetli bir yere park edin...Gerçekten bu şekilde çok dikkat dağıtıyor.

Youtube linki
Full Mirrorlink 2019 Explicado 100% - Mirror screen Android 8 y 9
 

IMG-20190418-WA0005.jpg


NOT: Gereken programları sırasıyla ben sizin için buraya bırakıyorum
 

1- Mirror Link 1.2.1.2
 

--Uygulamalar kısmından MirrorLink'i bulup bildirimlerini kapatın. Daha sonra Google Play üzerinde LG MirrorDrive i bulup sağ üstten 3 noktaya basıp google playin bu programı otomatik güncelleme yapmasını engelleyin...Aksi taktirde çalışmayabilir.

2-Clever-tanken.de   

--Bu program almanya'daki petrol istasyonlarını gösteriyor. Aslında konu ile hiç bir alakası yok bu programın sadece telefonun ekranını araç ekranına yansıtmak için piyon diyelim) =)

3-Simple Kontrol 

(Alternatif programlarda mecvut fakat bu program hem basitliğiyle hemde kullanışıyla en ideali diyebilirm.

4.-Olarak Nova launcher'i tavsiye edilmiş fakat ben yüklemedim. Eğer telefonunuzun ana ekranı yatay olarak dönebiliyorsa bu launcher'a gerek yok. Ama siz isterseniz yinede yükleyin.

5- Eğer telefonunuzda yüklü değilse "Samsung Araç modu" uygulaması burda

ÖNEMLİ NOT: Videoların ortalarında arkadaş araca telefonu bağladıktan sonra bi programı kaldırmamızı öneriyor fakat bunun hangi program olduğunu anlayamayanalar için yazıyorum Kaldırdığı program (telefonu bir kez bağlamaya çalıştıktan sonra) Samsung'un araç modu uygulaması... 

Sorusu olan olursa lütfen yazsın yardımcı olmaya çalışırım her şekilde.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
sizde app connect var sanırım.

 
@Golftdi Hocam iphone ile ilgili hiç bir bilgim yok...Ama büyük ihtimalle iphone'un güvenlik ilkeleri nedeniyle olmayabilir. Çünkü android'de sonradan apk olarak programlar yüklenebiliyor fakat iphone'da bu biraz zor.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Golftdi Evet maalesef videodaki cihaz android...Carplay'de İphone direkt ekranı vermiyor maalesef.

 
Merhaba  Dostlar;

Bu konuda çalışmalarım oldu hatta yakın çevremdeki dostlarımla paylaştım. Şuan Arge çalışmamızın sonuna geldim ki sonuç Güvenilir basit ve sorunsuz olduğuna karar verdikten sonra paylaşmayı düşünüyorum. Arge çalışmamız devam ediyor en kısa zamanda bubub için bir Konu açarak detaylı bilgi vereceğim inşallah. Bu sayede Özellikle  app connect açık olan ve Android telefona sahip Takipçilerimiz için neredeyse Discovery Pro tadında media ünitsi elde edilmiş olacak 

Biraz Sabredelim inşallah.  (y)

 

YouTube Kanalımda kısa bir tanıtım videosu ekliyorum :)  

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

lg Mirror Link kurmayı denedim lg g3 telefon desteklemedi. Daha başlarken bitti hayaller   :)

app connect de sanırım açık değil Menüden baktım resimler  haricinde değişik bir şey yok. Herhangi bir bağlantıyı ifade eden hiçbir seçenek bulamadım media ekranında.  

Araçta  BT var, usb var, aux var. 

Daha önce video açmayıda denedim video oynatmıyor ama videonun sesi çalıyor nasıl oluyorsa...

 

Geri
Üst Alt