7 kasaya 7.5 difüzörü hakkında uyarı


kaganoztrk

Üye
Katılım
30 Ocak 2019
Mesajlar
88
Tepkime puanı
66
İsim
kagan
arkadaşlar başıma geldi başkasının başınada gelmesin diye konuyu açtım. 7.5 difüzörü taktırmıştım bildiğiniz üzere. ilk defa uzun sayılabilecek yola çıktım. 7.5 difüzörü takarken egzozun ucunden 10cm kesilmişti. kesildikten sonra içte sola doğru bakıyordu egzoz. şiçi kısa mesafede 2 aydır problem yaşamadım. ancak bgün uzun yolda egzoz gazı difüzöre gelen kısımdan difüzörü yakıp eritmiş.aynı zamanda reflektörüde düşürmüş. takacak veya takmış olanlar egzozun kesildikten sonra aşağı bakmasına dikkat etsinler. ben erken farkettim çok şükür cana bişey gelmedi. 

IMG_20190414_194916.jpg

IMG_20190414_194858.jpg

 
Öncelikle Geçmiş olsun Hocam. Ucuz atlatılmış bir durum. Mazallah alevde alabilirdi.

Bu güzel Bilgi paylaşımı içinde ayrıca teşekkürler. (y)

 
çok geçmiş olsun bu durum cok can sıkıcı paranızla rezil olmak deyiminin göze sokulmuş hali. ALLAH beterinden korusun. tekrar geçmiş olsun.

 
çok geçmiş olsun bu durum cok can sıkıcı paranızla rezil olmak deyiminin göze sokulmuş hali. ALLAH beterinden korusun. tekrar geçmiş olsun.
saolun hocam. hata yapılır yapacak bişey yok ancak gerçekten sıkıntılı bir durum. biraz önce yapan arkadaş hatasını telafi etti mahçup bir şekilde. şükür sıkıntımız kalmadı. 

 
Forumun gerçek amaçlarına uygun bir paylaşım olmuş . Uyarı için teşekkürler,Geçmiş olsun hocam

 

Geri
Üst Alt