Golf 7.5 1.6 TDI DSGye Yazılım


yarar42

Üye
Katılım
18 Eki 2018
Mesajlar
258
Tepkime puanı
36
İsim
Engin
Merhabalar. 1.6 motor dizel otomatik aracına yazılım yaptıran var mı? Önerir misiniz yaptırmalı mıyım? İstanbul'da bu iş için önerebileceğiniz bir firma var mı, yaptırmayı düşünüyorum ama motora vs. zarar verir diye tedirginim, bilgisi olan varsa sevinirim.

 
@yarar42 hocam zararı var diyende var demeyende var kimisi araçların gücü kısılıyor onu açıyoruz diyor kimisi çok zorlamazsan bi şey olmaz diyor bazılarıda motoru 100k da eline aldığını söylüyor.elbette her şeyde olduğu gibi bundada bir risk var trafiğe çıktığınızda bile bir risk alıyorsunuz sonuçta.Performans olarak yetersiz geliyorsa yapın derim ama satarkende şunu düşünün alıcı açısından siz yazılım atılmış bir aracı alır mıydınız?eğer cevap evetse gönül rahatlığıyla attırabilirsiniz.türkiyede insanlar haklı olarak dolandırılmamak masrafa girmemek çin motorla oynanmamış araç ister genellikle bundan ötürü atmadan önce satarkenki durumuda göz önüne alıcaksınız.Aynı araca 2 kişi stage 1 atsın.birininki sıkıntısız yürür.diğeri sanayiden çıkmaz bi nevi kumar oynamak gibi masadan karşıdakinin donuna kadar almakta var kendi donunu bırakarak gitmekte var:D

 
satarken olumlu yaklaşılmayabilir bencede

 
İkinci el aldığım A3 TDI'da yazılım vardı, bunu bilmeden almıştım. 110k'da sattım herhangi bir sıkıntısı yoktu.

Sonra yine ikinci el aldığım A3 yazılımlı araçtan sonra kağnı gibi geldiği için gidip yine aynı firmada remap yaptırdım. Açıkçası 1.6 tdi aldığımda yapacağım ilk iş yazılım olur :)

1.6 TDI'lar artık çözülmüş motorlar. Mapleri yurtdışı forumlarda ücretsiz dolaşıyor. Belki turbo ömrü biraz kısalır, Dpf daha hızlı dolar. Saçma sapan bir yazılım olmadığı sürece bunlardan fazlası olmaz.

 
Değerli Hocam ;

vaktizamanında bu işlemi yapan arkadaşımızın görüşleri burada var bakmanızı tavsiye ederim. iyi forumlar




 
Yazılımlı Golf inanılmaz eğlenceli oluyor hocam. Stage 1 zararsız emin olun. 

 

Geri
Üst Alt