Difüzör ve Marspiyel


GkM_2015

Katılımcı Üye
 
Katılım
23 Tem 2018
Mesajlar
773
Tepkime puanı
1,090
İsim
Ahmet TURKMEN
Merhabalar,

Öneri olması acısından aracım için aldığım difüzör ve marspiyel uygulamasını paylaşmak istedim. Difüzör bu 350 liralık olanlardan içinde egzozlarıyla birlikte geldi montajında sorun yok birebir uygu. orjinal difüzör ile arasındaki fark şu orjinalde egzozlar daha ortaya doğru ama bunda daha kenarlarda bunu alıpta 4 egzoz cıkışıda aktif olsun isterseniz tampon bağlantı kısmında kesme bicme işlemi yapmanız lazım görüntü olarak aslında iyi durdu benim fikrim en azından ilerde sök tak yapmadan binilebilir.

Yan marspiyeller için aero marka golf ve seatlar için uyumlu marspiyeli aldım resimlerde suan nasıl ggöründüğünü acıkcası bende anlayamadım malum bantlar var ama fena durmadı sanki daha sonra komple r kit yapıcam o yüzden bu ürünleri tercih ettim suan arac içi özellikler için bütce ayırdım ACC, Line Assist, Geri kamerası, Sürüş mod falan parçaları bekliyoruz. forumdan yardımcı olan arkadaş cok işlem bitince hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi ileticem.

20190406_133457.jpg

20190408_172926.jpg

20190408_172940.jpg

 
Gerçekten fiyatına göre çok yakışan bir eklenti olmuş.

 
Ahmet Hocam seviyorsun bu hayatı  :D  

Kazasız Belasız ;) Maşallah 

 
@GkM_2015 hocam arka cam yandaki piano black çıtaları nereden aldınız

 
@Golftdi n11 boyasız geliyor ben boyattım

 
Difüzör güzelmiş , Allah kaza bela vermesin. Linkini paylaşma ihtimaliniz var mı?

 
Hayırlı olsun Hocam. Difüzör güzel olmuş. 

Marşpiye  ise  gövde renginde boyalımı satılmakta ? 

 
Harika durmuş hocam. Difüzör hakkında daha detaylı resim var mı ? Ya da aldığınız yerin sitesi vs ? Google'da aramada çok alakasız yerler çıkıyor da.

 
Harika durmuş hocam. Difüzör hakkında daha detaylı resim var mı ? Ya da aldığınız yerin sitesi vs ? Google'da aramada çok alakasız yerler çıkıyor da.
Dizayn tuning izmir iletisim numarasini verenilirim yada istersen gidip alip gonderirim ufak bir yerdi sitesi olacagini sanmiyorum

 


Geri
Üst Alt