Golf7 İçin Uygun Fiyatlı Led Ampul Önerisi


rasistaken

Üye
Katılım
31 Mar 2019
Mesajlar
44
Tepkime puanı
5
Konum
Ankara
İsim
Yasin CETINKAYA
Araç
Audi A4 Sedan 2.0 TDI S Line
Merhabalar. 1 ay önce ikinci el olarak bir Golf7 satın aldım. Aracımdan da gayet memnunum fakat tek sıkıntı farlarında açıkçası. Farları sarı yanıyor. Görüş anlamında tam bir sıkıntı çektim desem yalan olur ama çok da iyi diyemem. Farlar konusunda da pek bir bilgim yok açıkçası. Standart far herhalde. Benim istediğim ise uygun fiyatlı olarak led olur farklı bir şey olur bilemem fakat gündüzleri güzel yanan geceleri de güzel bir görüş sağlayabilen beyaz renkli far istiyorum. Aracım ise 2016 model 1.2 TSI Golf7 Comfortline. Şimdiden teşekkür eder, iyi günler dilerim.

 
@rasistaken hocam öncelikle hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı uğurlu olsun.

Golf 7'lerin standart halojen farları gerçekten kötü bir görüntüye sahip. İyi ve kaliteli beyaz aydınlatma istiyorsanız, önce mercekli far almanız (replika çift u led ya da orijinal u led) ardından da kaliteli bir xenon kit(ampul-balast) almanız gerekiyor. Bunların hepsi ciddi maliyet tabiki. Farı değiştirmeden beyaz aydınlatma ise osram nightbreaker ya da philips diamond vision gibi ampullerle kısmen mümkün. Ancak asla xenon ampulün verdiği beyazlığı vermez onu bilin. 

 
@rasistaken arkadaşın dediği gibi ne yaparsanız yapın extra giden paranız olacaktır ampülle çözemezsiniz hele led ampül alırsanız halojenleri ararsınız 

 
Hocam önceki konularda söylediğim gibi ben shark led h15 ve monza h7 kullanıyorum çok güzel bir aydınlatma performansı var.tabi led u led yapabilirseniz dışardanda güzel bir görüntü yakalayabilirsiniz.@rasistaken 

 
@Holigan Hoş bulduk hocam. Güzel dilekleriniz için öncelikle teşekkür ederim. Önerdiğiniz ampulleri alırsam eğer görüş mesafesi gibi bir sorunla karşılaşır mıyım? Bir de bir yerde okumuştum. Bazı ampuller yağmurda veya uzun yolda kör sürüş yaptıran ampuller varmış. Onlar hangileri hocam? Bir bilginiz var mı acaba?

 
@Beşiktaş1903 Küçük maliyetlerle bu sorunu halletmem olanaksız gibi gözüküyor anladığım kadarıyla :D  Halojen farları ararsınızdan kastınız nedir acaba hocam? Bilmediğim soruyorum. Öğrenme amaçlı.

 
@emrekk hocam u ledi ben de çok isterdim açıkçası. Golf7 lerde mükemmel duruyor fakat durumum o kadar elverişli değil. Hele ki arabayı aldıktan sonra. Yazdığınız farların eksisi ve artılarını öğrenebilir miyim?

 
@rasistaken Hocam U ledler tabi 2000-3000 tl arası replikalar için için konuşuyorum orjinalleri dahada pahalı,durum elverişli değilse şuan halojenlere Led takacaksınız.H7 Led ler kısalar için H15 Led lerde uzunlar,selektör ve gündüz farları için.+ larını sayayım Led farlar aracı daha güzel gösterir premium bir şeydir.Kaliteli Led olduğu taktirdede aydınlatmasıda çok güzel olacaktır.- leri derseniz sarı farlar daha az göz alır karşı taraf için Ledler karşı tarafı biraz daha yorar ama bu çok fazla miktarda değil tabiki kıyaslama olarak söylüyorum yoksa bir sıkıntı teşkil etmez.Sisleride Led yaparsanız oda çok güzel olur.

 
@emrekk Anladım hocam. Teşekkür ederim. Sizi de yordum kusuruma bakmayın. Sizden son bir ricam olarak. Hangilerini almalıyım ile alakalı olarak link atabilir misiniz? Hepsiburada gibi alışveriş sitelerinden. Kısa, uzun ve sis farı olarak tabii ki.

 
@rasistaken Yok hocam ne kusuru site yardımlaşmak için var zaten.Bende Monza H7 ler var Shark H 15 ler var ben memnunum açıkçası ama Photon markalara daha iyi diyorlar onlarıda düşünün derim.Photonlar daha pahalıya gelecektir tabi kaliteden ötürü.Bütçeniz ne kadar acaba?

 
1000 lira civarına kadar çıkabilirim hocam. Sizce yeterli midir?

 
1000 lira civarına kadar çıkabilirim hocam. Sizce yeterli midir?
Halojen farlarınıza led takarak karşı tarafın hayatını riske atma hakkınız yok. Karşınızdaki insanın bianlık körlüğü kazalara sebep olabilir. Aydınlatmanız daha güzel olsun derseniz halojenlerin performans serileri var extreme vısıon gibi öyle bir şeyler düşünmelisiniz
 

@mutlubey17 Hocam arkadaş zaten şahinlere takılan spot ışığı gibi Led takmayacak.O tarz Led ler zaten sıkıntı trafikte.

 

Geri
Üst Alt