MİDLİNE PLUS İÇİN FONKSİYONEL DİREKSİYON


AliDogan

Yeni Üye
Katılım
25 Mar 2019
Mesajlar
9
Tepkime puanı
1
İsim
ali
Merhabalar mk7 midline plus aracım için fonksiyonel direksiyon ekipmanları satan varsa bana ulaşabilir mi tuş takımı ve gateway için 

 
@AliDogan merhabalar arcım 2017 highline direksiyon ve gateway  konusunda yardımcı olabilirim özelden konuşabiliriz isterseniz

 
@GkM_2015 hocam detayları buradan yazarsanız biz de bilgilenelim. Gateway kodlama istiyor mu direk olacak mı? Biz sabitleyici olan Tuş takımı sorun çıkarır mı?

 
@yusuf hocam siz üstatlara akılvermek haddimizemi ama tabiki kodlama gerekecek direk takar takmaz olmayacak ama benim bildiğim benim aracımda gatewayde hız sabitleme aktif çalışıyor sanırım sadece gatewayin araca tanıtılması gerekiyor ki bu işlemi her türlü yaptıracak sanırım bende şuan murat hocadan destek alıyorum aracıma lane assit ve acc yapıcaz. eksik bilgi varsa düzeltirsiniz. 

 
@yusuf ben r direksiyona gecmek istiyorum sadece tuş takımına 1200-1300 istiyorlar bende direksiyonu komple satıp üzerine bir miktar ekleyip hem r direksiyon hemde acc li tuş takımlısını almak istiyorum.

 

Geri
Üst Alt