sigara çakmaklığı sökülüp usb yapılabilir mi?


@Beşiktaş1903 Hocam youtube'da bununla ilgili bir video var. Arkadaş honda aracındaki çakmaklığı söküp 1. linkdeki ürünü taktı. Birebir oldu.  Toyata aracım için sipariş verdim  bende yapıcam bu uygulamayı.

 
@tozlu hocam tam sökülmüş bir şey bulsam alacağımda , alıpda yerine girmemesi var :)  araştırıyorum şu an

 

 videoda gözüküyor birşeyler , linklerden daha kaliyeli gözüken birşey bulursam denemek istiyorum

 
Neyse ki benim araçta aux'un yanında USB var. Olmasaydı kesinlikle yapardım !

Yerine güzelce oturtup altından biraz da sıcak silikonla desteklendiğinde,  montaj kaynaklı sorun olacağını sanmam...

 
@niclayt hocam o bendede var lakin kapağın sürekli açık kalması hoşuma gitmiyor malüm 4 kişilik aile uzun yolculuklarda orası kafi gelmiyor ve son çıkan yüksek amperli telefonları iyi şarj etmiyor tam yerine oturan bir ürün olsa güzel olur düşüncesindeyim 

 
@Beşiktaş1903 evet yeri sıkıntılı zaten elim zor sığıyor oraya :)  O küçük cepten gerçekten usb sokmak çıkartmak işkence (helede otomatiklerde araç P halindeyse birde vitesin kafası neredeyse deliğin ağzını kapatıyor.)

Yalnız şu var çakmağın yerine USB'de bizim araçlar için pek uygun değil... Kolçağın altında kalıyor, araç içindeki diğer yolcuların oraya erişip kablo takması sökmesi sıkıntı, şoförün dikkatini dağıtır.  En uygun yer media ekranı ve klima tuşları arasına bir yerde olabilirdi ama fazla göz önünde olmasın diye saklamışlar sanırım yerini. 

 
Hocam drekt çakmaklığa takıl usb alsanız olmaz mı. sök tak yapmanıza da gerek kalmaz. 
Polo da bir arkadaşım 1. linkteki ürünü aldı evet çok rahatlatıcıydı ilk zamanlarda sonra anlamsız şekilde sigortalarda sıkıntı olmaya başladı,en güzeli 2'li çakmaklık usb alıp kullanmak,diğer türlü sıkıntı çıkma şansı çok yüksek sanırım. :D  

 
@Culture33 uyuz oluyorum hocam onlara elin kolun değiyor hemen sarjı bırakıyor 

 

Bagajdaki 12 volt soketin ordan kablo çekip torpido içerisine 12 volt aparatı takabilirsiniz daha sağlıklı olur.

 

Geri
Üst Alt