Ankara Yetkili Servis Bilgisi Hakkında


33hasan33

Katılımcı Üye
 
Katılım
11 May 2018
Mesajlar
640
Tepkime puanı
303
Konum
Tarsus / Niğde
İsim
Hasan
Merhaba Arkadaşlar,

Aracımı 60 bin km bakımını Ankara’da yetkili serviste yaptırmayı düşünüyorum, Ankara’da daha önce yetkili serviste yaptırıp tecrübe eden arkadaşlardan bilgi alabilir miyim. sizce hangisinde yaptırmalıyım.

Şimdiden vermiş olduğunuz cevaplar için çok teşekkür ederim ☺️ 

 
Dogus Cankaya. Olmadi, Dogus Etimesgut.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Golf835 artıları eksileri nelerdir bilgi verirmisiniz. 
Ben 2 senedir Ankara dayim. Aracimi Adana dan aldim. Ankara da 4 tane yetkili servis var saniyorum. Arastirdim, kurumsal ve nispeten daha guler yuzlu oldugunu dusundugum icin Cankaya ya gittim. Ilk bakim cok iyi gecti. Ikinci bakimda antifirizli su koymayi unutup ayip ettiler. Sonra gidip ekletmek zorunda kaldim. Bunun disinda bir sorun yasamadim. Ama Turkiye nin 2. en yogun yetkili servisi. Bu yogunluktan kaynakli sorunlar yasatabilme potansiyeli var. Mesela muzik sistemimle ilgili yazilim guncellenmesi talebim yogunluk nedeniyle araci birakmam sartiyla kabul edilince Dogus Oto Etimesgut a gittim. Hemen hallettiler..

Her iki servis de gayet ilgili ve kurumsal. Isterseniz SD tavsiyesinde de bulunabilirm.. 

Sonuc olarak, Cankaya daha yogun ama daha bir sicak kurumsal hissi veriyoken Etimesgut nispeten az yogun biraz yuzu soguk..

Sunu da unutmamak gerekir ki her sey once insanda bitiyor.. Bir yeri o yer yapan o yerin insanlaridir derim ben hep  :)

 
bende bir iki doğuşa gittim ama en son etimesguttaki aydoğanlar volkswagen servisinden memnun kaldım, Doğuş gibi kibirli değil insanlar

 
2 bakimi da dogus etimesgutta yaptirdim memnun kaldim , sorunlarimi tek tek dinleyip kapidaki seslerden biri haric hepsini giderdiler

 
Kibir VW nin ruhunda var. Dogru.

 
@Golf835 hocam bende bakım için ankaraya gitmeyi düşünüyorum. yaklaşık 350 km mesafeden geleceğim,  o yüzden sormak bilgi almak istedim. geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim.

 
@33hasan33 rica ederim hocam , kapidaki ses icin tekrar gidecegim o zaman tutunlari nasil olacak bakalim , kapi panelinden elle bastirinca tik tim sesleri geliyor bozuk yoldada devam ediyor ama cok hafif bastirinca kesiliyor bakalim cozebileceklermi

 
Merkezden epey uzakta ama Eskihisar’ı tavsiye ederim. Aydoğanlar’ı denemedim. Çankaya‘dan bakım harici koşarak kaçın. Aracımıza zarar verip zeytinyağı gibi üste çıktılar bir de. Profilimden konusuna ulaşabilrisiniz.

 


Geri
Üst Alt