Golf 7 aracımla kaza yaptım


anilcikin

Yeni Üye
Katılım
28 Nis 2017
Mesajlar
10
Tepkime puanı
7
İsim
anıl
Merhaba dostlar.Evimin önünde aracimda beklerken hemen yanimdaki arac sahibinin(komşu) el frenini cekmemesi sonucu aracinin hareket etmesiyle boyle bir kaza yasadim.Şimdilik tutanak tutulmadi ama gerek duyulursa tutulacak.Onarim ile ilgili ne önerirsiniz? Yetkili servise gitmelimiyim? Yardimlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler.

20190323_185814.jpg

20190323_190750.jpg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam boyasız göçük düzeltme ve rötuş boyası ile bir şey kalmaz. En fazla 200 liraya felan hallolur heralde. 

 
Hocam öncelikle geçmiş olsun, boyasız göçük düzeltmeden ziyade autoking tarzı bi yerde ücretsiz olarak da yaptırabilirsiniz diye düşünüyorum. Hatta birazcık el melekeniz var ise, çamurluk davlumbazını söküp arkadan ittirirseniz sacı düzelecektir. Profesyonel bi iş olmaz ama en azından yapacağanız işlem sonrası bukadarda göze batmaz. İşlem sonrası hazır pasta ile pamuk kullanarak da çiziklerin üstünden geçer iseniz, eskisi gibi olur inşallah. Tekrar geçmiş olsun....


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

 
@AhmetCakmak hocam ankarada yaşıyorum.doğuş otoya mi gitmeliyim yoksa şaşmaz sanayi de önerebileceğiniz bir usta varmi ?yorumunuz için tesekkur ederim.

 
@AhmetCakmak hocam ankarada yaşıyorum.doğuş otoya mi gitmeliyim yoksa şaşmaz sanayi de önerebileceğiniz bir usta varmi ?yorumunuz için tesekkur ederim.
Yukarıda @niccoli_42 hocamın da dediği gibi Auto king'e gidebilirsiniz. Ankara'da malesef pek tanıdığım yer yok. Komşunuz cebinden verecekse kaliteli bir yere gidip yaptırırsınız. Çok bir şey yok gibi gözüküyor o yüzden tutar da fazla olmaz muhtemelen. Ama eğer kaskodan yaptıracaksanız Auto king bayisinden kaskonuzda hasarsızlık bozulmadan mini onarım olarak yaptırabilirsiniz. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@niccoli_42 tesekkur ederim hocam hic tecrubem olmadigi icin yapabilicegimi zannetmiyorum.ankarada yasayan dostlar bu işi hakkıyla yapacak bir yer önerebilirse cok iyi olur.

 
Ankara boyasız göçük düzeltme doye google de aratın evinize en yakın olanına gidin, yetkili servise giderseniz büyük ihtimalle çamurlugu değiştirirler.

 
   Üstat internette görmüştüm sıcak su döküp lavoba açıcı pompa ile vakumluyum geri çekiyordu. Sizinki kadar bir göçük vardı.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Golf835 sizin hasariniz cok az😀. Hafif egimli yolda adam elfrenini cekmeden indi ve araba bosta geldi vurdu (ki adamin arabasinda cocugu vardi bana vurmasa felaket yani).aslinda hafif kaza ama büyük teklike atlattik hayirlisi bakalim.

 
@Alpyaman hocam göcuk gider gibi ama çiziklerden şüpheliyim bakicaz artik göcük garaja gidicem.

 

Geçmiş olsun Hocam.

Auto king için som zamanlarda pek olumlu dönütler gelmiyor maalesef Ama ankarada ki için bişey söylemek zor olur. 

Muhtemelen Boyasız Göcük Düzeltme ile hallolur. Bu işi ehliyle yapan yerler illaki vardır Ankara gibi Büyükşehirde.

 

Geri
Üst Alt