Devreye girmeyen start-stop ve kullanım dışı kalmış fonksiyonlar


niccoli_42

Üye
Katılım
1 Ağu 2018
Mesajlar
37
Tepkime puanı
23
İsim
Nevzat
Arkadaşlar herkese merhaba;

Konu ile ilgili bilgi sahibi arkadaşlar, aydınlatabilirse çok menmun olurum.

2018 highline aracımı alır almaz ender elektronikte gizli özellikleri ve carplay i açtırmıştım. Ancak bu işlemlerden sonra, start-stop çalışmamaya, ve hem start stop devreye girmediğinde, hem de ayarlardan sürüş asistanına girdildiğinde yorgunluk algılama gibi ayarlara girilememekte ve her iki durumda da “bu fonksiyon şuanda hizmet dışı” uyarısı vermektedir.

Konu ile ilgili bilgisi ya da yorumu olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim. Herkese iyi forumlar...
4c86ecde31e4472d81fd2f710322ad3e.jpg
58278ef7fd7039d239b383c4ac2562fd.jpg
41bc287f29a2ede8de18a4020c048162.jpg


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

 
Carplay lisans ilemi acildi ? Lisanssiz crackli açıldıysa yorgunluk tespit sistemi olmayan şaseden açılmış o sebeple sürüş asistanlarina girmiyor. Start stop devreye hicmi girmiyor hocam ? Yoksa info bölümüne mi girmiyor

 
Forjust1day hocam start stop hiç devreye girmiyor. Stop ettirmesi gerektiği zaman ise çarpılı A işareti çıkıyor kadranda teyp menusunden girip neden devreye girmediğini görmek istediğimde ise, bu fonksiyon şuan kullanılamıyor diyor. Car playi de crakcli açtırdım enderde. Yanlış kodlamayı ender elektronikte yapıosa vay halimize...


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

 
Hocam götürün hallederler gözden bir şey kaçmıştır.

 
@forjust1day lisanssız crackli carplay açmayı duymamıştım en son arkadaşa sormuştuk Metin'e 1500 tl ye lisans giriyoruz açıyoruz demişti

 
Arkadaşlar açıkçası star stop un devre dışı olması işimide geliyor ancak yorgunluk tespitin felan uzun yolda olmaması sıkıntı yaratabilir.

Browerdi hocam ender crakli yapıyor 700 tl ye, ancak multimedia güncellemesi gelirde yüklerseniz işlemin tekrarlanması gerekiyormuş. Ücretsizde işlem tekrarı yapıyor ender elektronik, o yüzden 1500 tl gibi faiş bi meblayı vermenin gerekli olmadığını düşünüyorum. Şuda var ki daha önceki aracım olan superb de carplay direkt açık olarak teslim edilmişti araç, golfte ise servis 3.000 tl karşılığı açıyoruz dedi. Araca bu özelliğin konulupta, 3.000 tl karşılığı aktive edilmeside ister istemez kullanıcıyı bu yöntemlere itiyor. Buda doğuşun pazarlama stratejisi olsa gerek.

Açıkçası yazık bu türk insanına....


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

 
hocam hafta sonu aklıma geldi baktım bende de asistan menü gelmiyor :D   Ha bende Enderin caplayli 7.5 teybi var. Kim bilir ne zamandan beri yok hiç dikkat etmemişim

 
Arkada bilesen korumada bence sistem

 
Demekki durum enderle alakalı, bugün itibariyle de sd card hatası vermeye başladı sistem. Bakalım yarın başka bi sd kart ile deniicem, karttan mı problem yoksa media cihazından mı.
Derdi olmayana dert walla [emoji51][emoji51]


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

 
@niccoli_42 hocam merak etme Bu sadece doğuş'ta olan birşey değil, burda berlinde de aynı hesap, sıfır araba alınca içerisinde ki tüm özelliklerini ekstra açtırman gerekiyor, eğer alırken açtırmadıysan, he alırken de açtırmak istersen zaten fiyata dahil ediyorlar. Ama şu Konuda haklısınız, o kadar para ver özellikli araba diye, ama kullanmak için ekstra para istesinler. 

 
@niccoli_42 öncelikle geçmiş olsun.  Daha büyük sıkıntılar yaşamadan sana en güzel tavsiyem şudur: Hangi şehirdesin bilmiyorum ama, yetkili servise git, elektronik bölümünden sorumlu formen ile görüş, durumu açıkça anlat. Almanyadan bağlantıyla senin şase kodunun orjinal fabrika ayarlarını max yarım saatte geri yüklesinler. Bir bedel de ödemeyeceksin, kayıtta açmayacaklar. Hayalet ekranlı yeni versiyon araçlarda bu kodlama sonrası böyle şeyler yaşanabiliyor.

 

İssos hocam bilgilendirme için teşekkürler ancak, türk milleti olarak malum, dışarıda yaptırılan tüm işlerde acaba garantiyi bozarmı korkusu var. Ancak siz çok net konuştuğunuz için açıkçası şuan 15.000 bakımına gittiğimde dediğiniz şeyi ciddi ciddi yapmayı düşünüyorum. Şuan aracım 14.000 km de, kısmetse 1.000 km daha problemde bi büyüme olmaz ise, 15.000 bakımında sizin dediğiniz şeyi yapmak mantıklı gibi duruyor, tekrar çok çok teşekkürler.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

 

Geri
Üst Alt