Yine ben:) gaz kelebeği


Mmt0634

Katılımcı Üye
 
Katılım
6 Ara 2018
Mesajlar
1,290
Tepkime puanı
1,515
İsim
Mehmet
Merhabalar 1.2 tsi golf aldım alalı değişik problemlerle karşılaşıyorum buzamana kadar dizel de gerçekten çok rahat etmişim bunu fark ettim hiç masraf çıkarıyordu sade bakıma giderim her neyse geçti artık :) dostlar aracımda problem var sonunda tespit ettik boğaz kelebegi gaz kelebegi artık ne derseniz yenisi çok pahalı benden önceki sahibi nerelerden aliyorsa yakıtı baya kötü durumda olduğunu tahmin ediyorum temizlemem gerekiyor servise değiştirelim dedi baya bi pahalı malzeme temizlenebiliryomus temizleyen varmı kendim temizleyebilirmiyim yada sağlam güvenilir adiyaman malatya haftaya Eskişehir'e gideceğim eskisehir de olur bu illerde veya bu illere yakın sağlam güvenir bildiğiniz usta varmı temizlik işlemini yaptirabilecegim şimdiden teşekkür ederim hayırlı akşamlar...

 
Temizlenebiliyor, fakat temizlik sonrasında adaptasyon işleminin yapılması gerkeli. Kendiniz temizlememeniz daha iyi olur :)  geçmiş olsun. 

 
@Mmt0634 Basit yarım saatlik bir mesele benzin ile yıkanıp silinip takılıp adapte ddilecek telaş etmeyin 100-200 masrafı olur, malatya dan Eskişehire giderken Ankarada şaşmazda yaptırır bir çay içer devam edersiniz.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Mmt0634 Gaz kelebeginin problemli oldugunu nerden anladiniz ? Belirtileri nedir bizde dikkat edelim.

 
Bu evap valfi dedikleri parca mi ? Bazen sikir sikir die sesi gelir dinlerseniz soguk motorda?

Kanister selenoid de denir ?

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt