Alkollu araç arabama Arkadan çarptı


zknkrly

Yeni Üye
Katılım
31 Ocak 2019
Mesajlar
5
Tepkime puanı
2
İsim
Özkan
Merhaba arkadaşlar 13/03/2019 tarihinde aracımla sehir halinde ilerlerken, alkollü araç sahibi arabama arkadan çarptı, araçlardan indik adamın ve kaza fotoğraflarını çektim. adamın sigorta ve ruhsat bilgilerini de çektim numarasını da aldım, yalnız adamın kimlik ve ruhsatı yoktu ehliyetini büyük ihtimal kaptırmış biri (daha öncede alkollü araç kullanmaktan) polis çağırdım, polisin gelmesi 1 saati geçtiği için adam kaçtı polise beyanımda bulundum durumu anlattım, aracımın kaskosu var yalnız ben değer kaybını almak istiyorum. bunun için ne yapmam lazım emniyete gidip suç duyurusunda mı bulunmam lazım adamın sigorta süresi dolmuş, (aracımda hiç bir hasar kaydı ve boya yoktu satmayı düşünüyordum.) sizin düşüncelerini merak ediyorum nasıl bir yol izlemem gerekir ?

 
Çok Geçmiş Olsun Hocam. Polisler tarafından tutanak doldurmanız çok iyi olmuş. Size Tavsiyem Sigortacınızın Bilgisi dahilinde işlem başlatmanız. Güncel bilgiler işini iyi yapan sigorta şirketi çalışanlarında mevcut olur.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 
Çok geçmiş olsun. Sigortacınız ile görüşün hocam. Size bilgi vermeleri lazım.

 
Belki sigortasını yeniletmiş ama yanında bulundurmamıştır gerekli belgeleri. Bu konuda sigortacınız yardımcı olur ama sigorta yoksa sanırım Bu iş avukat ile mahkemede çözülür. Kesin bilgiyi bende merak ediyorum. Yarın bizim de başımıza gelebilir.

 
@major24  plakadan sorgulattım ama sigortası yok aracın mahkeme yolu gözüküyor bakalım sürecin nasıl olduğunu sonunda forma yazarım böyle kötü bi durumda kalırsanız nasil bir yol izleyeceğin konusunda size de yardımcı olur inşallah.

 

Geri
Üst Alt