Sol Dikiz Aynasının Düşmesi


bravo32

Üye
Katılım
15 Kas 2015
Mesajlar
211
Tepkime puanı
16
İsim
Abdullah
Değerli arkadaşlar, seyir halindeyken durduk yere sol dikizin aynası yere düştü, kenara çektim aldım, sağ alt kısmı kırılmış. Servis 300 ün üstünde tutar diyor. kaskom yaparız ama kaskonuz delinir diyor. Aracım 2016 highline, yani rezistanslı. Daha önce başına gelen veya tavsiye edebileceğiniz öneriniz var mıdır?

ayna.jpg

 
Hocam benimde sağ ayna düşmüştü yolda giderken sağ şeride geçecektim bi baktım ayna sallanıyo hemen çektim kenara silikonla yapıştırdım bantladım yapışsın diye.Düşme sebebini sorarsanda ayna ısıtması açık kalınca uzun süre düşüyor.Rezistansı bi kontrol edin çalışıyor mu çalışıyorsa silikonla çok sürmeden yapıştırın.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yukarıda denildiği gibi düşme sebebi ayna ısıtmanın sürekli açık bırakılması. Tekrar yapıştırıp o şekilde kullanın veya yeni ayna camı alın hocam, dün birisi satıyordu forumdan galiba orjinal. Boşuna kasko deldirmeye felan gerek yok.

Ben olsam boşuna 200-300 lira vermeyip o şekilde yapıştırırdım. Ne de olsa görüşü etkileyen bir nokta değil.

 
Hocam yeni çıkardım camları kör nokta taktığım için. 100tl den satabilirim. Orjinal Golf R camı :)

 
Forumda bir arkadaştan 425 e sag sol yan aynalar aldım komple. Hafta sonu aracından çıkanları içleri sağlam dışı ise biraz tamir gerekli idi. Ama çalışır durumda. 220 liraya verdim sağ sol ayna kapakları dahil ve orijinal idi. Çıkma orijinal 50 civarına bulunur ayna.

 
Benimde bugün başıma geldi benimde aracım 2016 highline sabah bi uyandım soğuk kış günü cam kendi kendine yere düşmüş ve paramparça olmuş.
İşin garibi hiçbir zaman rezistansı açık bırakmadım kolay kolay da çalıştırmadım ona rağmen cam rezistanstan ayrılmış. Isıtmayı açık bırakmayla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Burda fabrikasyon aradaki yapışkanın çok kötü yapıldığı düşüncesindeyim.
 

Geri
Üst Alt