Golf 8 öncesi 7.5 alınır mı?


Yeni kasa gelsede aynı özellikteki 7.5 un üstüne 20 bin koymalısın ki o fiyatta satarlar

 
Araç almak günden güne zorlaşıyor. Araç sizin içinize siniyorsa alın derim. Sonuçta 7 güzel bir kasa. Çift j ön far olmazsa ileride pişmanlık yaratır. 

 
Benim fikrim otv indiriminin uzayacagi seklinde. Piyasanin satis rakamlari ortada. Para yatirim araclarinda degerlendirilip beklenebilir. Ancak ters bi ihtimale karsi Yeni gelen motorlari deneyip istediginiz donanimla beraber  indirimli almak daha cazip. 

 
Alin.  5 6 sene sonra da satar eksiklikleri giderilmis 8 alirsiniz.. Hicbir modelin ilk surumunu almamak lazim mumkunse..
Katılıyorum revize kasalar genelde hem görünüp hem doluluk bakımından daha cezbedici olurlar ayrıca başlangıçtaki sorunların giderildiği kasalardır.

 
Highlen paket 2017 alın bakın keyfinize hiç gerek yok 8 e fln :)  

 
.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
8 i görmeden bu sorunun cevabı olmaz

8 i gördükten sonra (Eylül'deki Avrupa fuarında)

Durum 8 için vahimse yada eli yüzü çarpık bir durumda ise bu Eylül'deki lansman sonrasına golf 7,5 denk getirmek, bayilerin ellerindeki bu araçları eski kasa niyetine ultra indirimli almak mantıklı olur.

Hani olur ya mk8 venezuella kainat güzeli gibi ortaya çıkarsa eldeki hanımı (7,5) boşamak da öyle kolay olmaz

Mk8 in etiket fiyatına ait bütçem var diyen beklemeli....

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Tiguanın stoplarını alıp 8 kasaya yapıştırmışlar. Vw bu direksiyondan 1 milyar adet üretmiş sanırım stoklarını eritinceye kadar takacak her arabasına. Bence 7.5 alınmalı seneye eski kasa diye bayiler biraz indirim yapabilir. Dış görünüşe göre Yeni çıkan c segmenti modelleri arasında hiç şansı yok gibi. Yeni Mercedes ve Focus daha güzel tasarıma sahip bence. 

 
@Mastoideus O durum hep öyle olmuyor maalesef 2010 yılında civic yeni kasa çıktığında eski kasa ile yeni kasa aynı donanım aynı fiyattan satılıyordu Atatürk O Sanayi de olan ciftkurtlar honda bayii eldeki eski kasaları yetiştiremiyoruz yeni kasanın yüzüne bile bakan yok muhtemelen yeni kasanın fiyatında indirim olacak başka türlü satılmıyor demişti.

 


Geri
Üst Alt