VW Passat Variant R-Line Edition, yeni teknolojileri ile tanıtıldı


AhmetCakmak

Yönetici
Katılım
17 May 2017
Mesajlar
5,763
Tepkime puanı
8,294
Konum
İstanbul
İsim
Ahmet Çakmak
"Dünyanın en önemli aile aracı" olarak tanıtılan Passat'ın, Volkswagen ailesinin içerisinde önemli bir yere sahip olduğu kesin. MQB tabanlı Avrupa versiyonu ay başında makyaj operasyonundan geçen araç, ilk resmi özel versiyonuna kavuşmaya hazır. Sadece wagon türevine ait olacak bu versiyon 2000 üniteden fazla üretilmeyecek. R-Line Edition, opsiyon listesinde aradığınız her şeye sahip olacak.

4Motion AWD sürüşe standart olarak sahip olacak Passat Variant, yeni motor seçeneklerine de kavuşacak. Bunlardan ilki 272 beygir gücündeki 2.0 litrelik TSI ünite olurken, diğeri 240 beygir gücündeki 2.0 litrelik TDI motor olacak. Geniş wagon modeli Moonstone Grey adı verilen yeni renk seçeneği ile gelirken, siyah parlak tavanı ile sokaktaki herkesin dikkatini çekmeyi hedefleyecek.

Aynı parlak siyah dokunuşları dikiz aynalarda, yan ayna çerçevelerinde, tavana monte spoiler'de, arka difizörde ve 19 inçlik jantlarda da görmek mümkün. Arka far takımındaki siyah dokunuş ile görünümünü tamamlayan Passat Variant, makyajlı Passat'ta bulunan matrix LED ön far takımını kullanacak.

Kabini içerisinde de aynı siyah temayı kullanan R-Line Edition, Nappa deri ve Volkswagen'in "karbon" deri adını verdiği döşemelere sahip olacak. Spor koltukların üzerinde ve paslanmaz çelik marşpiyellerde bulunan R-Line Edition logosu da araca premium bir hava katacak.

Daha önce bahsettiğimiz gibi Passat Variant R-Line Edition her opsiyona sahip olacak. Dijital gösterge paneli, 9.2 inçlik bilgi eğlence sistemi, Area View kamera sistemi ve VW'nin adaptif süspansiyon kontrolleri standart olarak gelecek donanımlar arasında. Wolfsburglu firma aracın içerisine en yeni sürüş asistanı olan Travel Assist sistemini de yerleştirmiş.

VW, Passat Variant R-Line Edition'ı Cenevre Otomobil Fuarı'na getirecek.

Fotoğraflar:

2019-vw-passat-variant-r-line-edition.jpg
  
2019-vw-passat-variant-r-line-edition.jpg


2019-vw-passat-variant-r-line-edition.jpg
 
2019-vw-passat-variant-r-line-edition.jpg


Ayrıca yeni Passat'ın tanıtım videosunu izlemeyenler için: 



 

Geri
Üst Alt