LASTİK SEÇİMİ


tcu_halil

Üye
Katılım
19 Haz 2018
Mesajlar
204
Tepkime puanı
122
İsim
Halil
Selam Arkadaşlar yazlık lastik için güncel lastiklerden yada yakın zamanda golf 7 için alan memnun olan tavsiye edebilecek olduğu marka nedir 

 
Selamlar, Yazın hız lastiği olarak continental contisportcontact ı öneririm. Hafif dışa yanaklı olması sebebiyle park esnasında kaldırama karşı jant korumada sağlıyor.  (y)

 
@tcu_halil hocam Falken ZIEX ZE914 Ecorun öneririm. Yakıt sarfiyatında C, ıslak yolda fren mesafesinde A değerlerine sahip. 1 yaz kullandım, gayet memnunum hiç bir sıkıntı yaşamadım. Fiyatı da diğerlerine göre baya uygundur. 

 
@tcu_halil Lastik kodunun son ibaresinde FR olması gerekiyor demeyi unutmuşum FR: Jant Koruması Lastiğin kenarında janttan dışarı taşan ve jantı sürtmelere karşı koruyan güçlendirilmiş kauçuk bant varlığı.

 
Hocam Jant boyutu nedir. 17 ve üstü için goodyear eagle f1 asym tavsiye ederim. 

 
Hocam hepinize teşekkür ederim jant 16 hocam 17 de alabilirim ona göre değerli yorumunuz aklımda teşekkürler 

 
Hocam Jant boyutu nedir. 17 ve üstü için goodyear eagle f1 asym tavsiye ederim. 
Söylemiş olduğunuz lastik stoklarda yok asym 5 çıktı stoklara yeni girecek, asym f1 94w xl olarak var bunda 17 jant lar için golflerde uygun olmuyor açıkçası fabrika verilerine,ama isteyen takabilir tabiki.

 
Selam Arkadaşlar yazlık lastik için güncel lastiklerden yada yakın zamanda golf 7 için alan memnun olan tavsiye edebilecek olduğu marka nedir 
Merhaba hocam ben de çok araştırdım açıkcası sonunda hankook ventus s1 evo 2 aldım gayet iyi bir lastik aracın üstünde pirelli p7 vardı bundan sonra gayet yumuşak geldi,fiyat olarakta çok yüksekte değil tercih edilebilir yeni 7,5 larda hep hankook ile gelmekte,benim önerim bundan yana goodyear asym 5 çıktı oda olabilir ama 730 tl civarı tanesi gereksiz diye düşündüm.

 
Yaz lastiği muhabbeti ,seçimi, tavsiyesi buralarda uzar gider Sonuçta 1001 lastik var iyisiyle kötüsüyle ucuzuyla pahalısıyla.

Eee peki kış lastiği için ilerde konuşcakmıyız? Ankara için

Ankara da bu kışla birlikte ondan önceki kış dahil  en pahalısından Nokian  alan ben? başım göğe mı erdi . Aldığım nokianlar elimde patladı. 2 yıl evin deposunda raf ömründen yedik. 

Resmen 2 yıldır 2 kış boyunca yazlıklarla sabah akşam günlük 72 km yol yapıp kışı yedik .

Antalya=Ankara=kış lastiği

Varmı Ankara'da sezon başı en pahalısından Nokianları, Contileri takıp ,

Karsavuran makinesi gibi yolların dumanını attıran

https://gfycat.com/giantinsidiousbrahmancow

 
@Savatage dostum 4 yılda bi lastik alıyoruz uzun zamandır bi lastik konusu yok varsa bi bildiğin paylaş senin pişmanşıkların konusunda bi şey diyemem verdiğin para yada değer oda beni bağlamaz yok ladtikde konuşamam diyosan hem yazma hem konuya girme 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
 Benimde önerim Falken olur. Bir TIK yumuşak hamuru NEDENİYLE asfaltı iyi vakumlayan (bizim oralarda iyi ÖPEN derler) bir yapısı var.

Çıktım konudan.......

 
Merhabalar. 195 65 15 ebat için fabrika çıkışlı continental Cec  5 lastiklerimi yine aynı marka modelin 6 serisi ile değiştirdim.   50bin km beni hiç üzmemiştir. Bir kere savurduğunu ya da fren tutmamazlık hatırlamıyorum. Umarım yeni seri ile mutlu mesut devam ederiz. 

Not: lastik değişiminden sonra direksiyon çok hafifledi, yumuşadı. Eski lastikler sertleştiğinden zorluyormuş.  

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

İyi akşamlar,

Yine geldik lastik konusuna,hali hazırda kullanmış olduğum goodyear asy 3ten sonra michelin primacy 4 91W’de karar kıldım.

Lastik ölçülerim 225/45/r17.Fiyat 460.00 tl.

Sizce yapmış olduğum seçim mantıklımı ?

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt