Golf 8 kamuflajlı haliyle kameralara yakalandı [ GOLF 8 ANA KONU ]


AhmetCakmak

Yönetici
Katılım
17 May 2017
Mesajlar
5,763
Tepkime puanı
8,294
Konum
İstanbul
İsim
Ahmet Çakmak
Golf 8'in tanıtım vakti yaklaştıkça casus fotoğraflar da bir hayli artmış durumda. En son şubat ayının başında kamuflajsız haliyle fotoğraflar yayınlanmıştı. Şimdiyse kamuflajlı haliyle Motor1 kameralarına yakalanmış. Her ne kadar halen daha photoshop olduğunu iddia edenler olsa da, casus fotoğraflar ile diğer fotoğraflardaki çizgilerden anlaşılacağı üzere Golf 8 karşımızda gibi gözüküyor. Golf 8'in 2019 Eylül ayında Frankfurt Otomobil Fuarı'nda tanıtılması bekleniyor.

Bugün Motor1 sitesinde yayınlanan kamuflajlı fotoğraflar:

  1b.jpg 3a.jpg

5.jpg  7.jpg

3b.jpg

Şubat başında yayınlanan fotoğraflardan hiç farkı yok neredeyse:

volkswagen-golf-viii-001.jpg
  
volkswagen-golf-viii-002.jpg


volkswagen-golf-viii-004.jpg
volkswagen-golf-viii-007.jpg


 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bunlara o zaman fotomontaj diyenler ne dusunuyor bu konuda ?

 
Çirkin olmuş araç malesef ön tasarımı hiç hoşuma gitmedi arkasını da çok beğendiğim söylenemez.Donanım olarak elektronik oyuncaklar eklerler fiyatta 200 lü rakamlarda olur dolunca sanırım.

 
Görülen şu ki 7 ve 7,5 larımızın kıymetini bilelim. 

Normalde dış görünüş için çoğu kişi gider leon alır. Ama genel kalite algısı ve dış görünüşün sade ve şık olması nedeniyle ben dahil çoğu kişi golfü seçmişir. Eğer dış görünüş bu şekilde olucaksa iç aksam ve ekran, multimedia da şu anki beklentilerin altinda kalirsa belki de kasalar arasında en az satılan ünvanını dahi alabilir 8 kasa..

 
Sanat eseri arteondan hiçmi ilham almadınız arkadaş.

 
7 nin onu iyi arkasi vasatti. Bunda da tam tersi olmus; arka cok daha karakter sahibi ama on vasat :/

 
şu kavisli ön far tasarımını hiç beğenmiyorum ben, u led gibi sert hatlar çok daha şık.

 
stoplara dikkatli baktığınızda kamuflajsızla aynı olmadığı görülüyor daha ince ön farlar ve izgara vs aynı gibi yandan station wagon gibi duruyor biraz

içi elbet çok güzel olacak belli ama dış tasarımı hali hazırda yeni focus 2019 BMW 1 serisi Mercedes a serisi daha iyi gibi 

 
img.png


Tekerlerin bitişinden sonra devam eden araç uzunluğuna bakınca 7 kasaya göre çok daha uzun görünüyor. Şehir içinde sorun olacaktır.

Mevcut a3’ü test etmiş ve golf’ten iyi bulmamıştım, ancak görülüyor ki yeni a3 golf’ten daha iyi gelecek. A3 dokunuş hissiyatı ve fiziken karşılaşılan malzeme kalitesinde golften gerideydi, aralarındaki fark süspansiyon konforunda a3 lehine olmakla birlikte, malzemelerin arasında da yalıtım süngerleri vs bulunması sebebiyle altyapı açısından a3 lehineydi. A3 kullanıcıya ulaşana kadar altyapısını iyi destekleyen ama kullanıcıya geldiği anda pek bir şey sunamayan malzemeye sahipken golf altyapısı normal kalitede ancak kullanıcıya dönük kısımları üst sınıf hissettiren bir yapıdaydı. Fakat bu tasarım farkı müşteriyi a3’e iter. Umuyorum ki yeni golf bu kadar amaçsız bir tasarım dili ile gelmez. Golf hatları gittikçe keskinleşen ve sportifleşen aynı zamanda malzeme kalitesi yükselen bir kullanıcı arabasıydı, şu tasarım dilinin önceki nesillerden gelen ve kasa değişiminde beklenen geleneksel yapıyı temsil ettiğini düşünmüyorum. Eğer böyle gelirse müşteri kaybettireceğine de inanıyorum.

https://www.google.com.tr/amp/s/tr.motor1.com/news/299776/2019-audi-a3-sportback-render/amp/

 
Neredeyse bir yıldır gezen korsan fotoğraflar gerçekmiş.

 

@Kaaan95.ky A3 ile golf karşılaşmanız doğru lakin bir kısım bana göre hatalı golf 4 gelmiş geçmiş en kaliteli ve en sağlam golf modeli olarak tarihe geçecek kalite algısı yukselen bir çıtada değil golf, golf 4 ten sonra 5-6 fiyasko olmuş 7 ile toparlayalım denmiş lakin görünen o ki 8 ile yine bir efsanenin kestane olacağı golf modeline geçiş yapıyor vw.

 

Geri
Üst Alt