2019 Skoda Kamiq tanıtıldı


AhmetCakmak

Yönetici
Katılım
17 May 2017
Mesajlar
5,778
Tepkime puanı
8,332
Konum
İstanbul
İsim
Ahmet Çakmak
Skoda ile ilgili sevdiğiniz her şey bu küçük crossover modelinde sunuldu.

Kamiq'in jantları 18 inçlik bir boyuta sahip. 4.24 metre uzunluğa sahip crossover modeli, 400 litrelik bir bagaj hacmi sunuyor. Arka koltuklar kapandığında ise hacim 1,395 litreye kadar çıkıyor.

Otomobilin kabini büyük ölçüde kompakt hatchback modeli Scala’dan alındığı için bu konuda anlatılacak çok bir şey yok. Üst modellerin tamamen dijital 10.25 inçlik bir gösterge paneli ile geleceği tahmin edilirken, bilgi eğlence sisteminin dokunmatik ekranlarının 6.5, 8 ve 9.2 inç seçenekleriyle sunulacağı biliniyor. Yeni Kamiq, şeritte tutma asistanı, adaptif hız sabitleyici ve otomatik frenleme gibi bazı asistan teknolojiler de sunuyor.

Otomobilin motor seçenekleri arasında, 115 bg üreten 1.0 litrelik üç silindirli benzinli motor ve 150 beygir güçlük 1.5 litrelik dört silindirli benzinli ünitenin yanı sıra 1.6 litrelik 115 bg’lik bir dizel motor yer alıyor. Ayrıca yelpazede doğalgazla çalışan bir ünite daha sunuluyor. Yalnızca ön tekerlekten çekiş sistemiyle sunulan araçta DSG şanzıman opsiyonel olarak tercih edilebiliyor.

Skoda Kamiq’in önümüzdeki hafta düzenlenecek Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkması ve bu yılın ilerleyen aylarında da satışa sunulması bekleniyor.



 
Dün bir forum üyesinin paylaşımında olduğu gibi ,

Yine kapak değiştirip sözde yeni araç yapmışlar.

Karoq var !  Kodiaq var !  bu Komiq ---liğe gerek yoktu gibi?

Bu gereksiz modellere harcadıkları altyapı yatırım, ar/ge,  yeni yan tedarikçi harcamalarını vs. vs.  golf 8 'e aktarsalar bir taşla 8 kuş vururlar.

VW dolabında  155 çift ayakkabısı olan süslü kadın psikolojisinde 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Elektromekanik el freni olmaması büyük eksiklik bence. Octavia'dan vazgeçme sebebim olmuştu.

 

Siyah da ayrı bi hava katmış. Bu kanalın testlerinde, her insanın görmek isteyeceği açılardan çekim yapıyorlar.

 

Geri
Üst Alt