Fiyat belirleme


Katılım
21 Haz 2017
Mesajlar
301
Tepkime puanı
53
Konum
İstanbul
İsim
İbrahim Başkurt
Selamın aleyküm herkese 2014 model Golf 7 pasifik mavisi 1.4 tsi manuel 62000 bin’de aracım var comfortline paketin de değişen sol ön çamurluk doğuş oto’da orjinal parça ile değişti tamponda lokal boya mevcut biraz tramer kaydı felan yok fiyatı ne olmalı sizce??

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
75 bin civarına satılabilir diye düşünüyorum nacizane fikrim ama bet bi rakam belirlemek su piyasa ortaminda baya zor..

 
Ne yaptın bee hocam vur sedik öldürdün 😂 sahibinden’e baktım da 85 civarı otnıyor hep
Hocam 80-90 civarına manuel Highline araçlar var. Yüksek yazılan fiyatlara aldanmayın, aciliyetinize göre fiyatı belirleyin. Yoksa nice ilanlar var aylardır bekleyen. :)  Şu da bir gerçek, piyasa durgun olduğu için bazen ederi de yazılsa satılmayabiliyor. Ama genel olarak ederi yazılan araçlar 2-3 haftada satılıyor.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@İbrahim Başkurt 2015 model 1.4 tsi highline manuel cam tavanlı boyasız 41.000 km de olan aracımı 1 aydır 100.000'e veremedim siz buradan aradaki 1 yaş farkını highline olmasını cam tavanı ve  değişen gibi unsurları göz önünde bulundurarak bir fiyat belirleyebilirsiniz.

 
2014 dsg comfortline 1.6 TDI aracım var. 2 parca boya mevcut. 104bin km de sürüş konfor ve iç ambiyans aydınlatma ben bu ilan sitelerine çok bakıyorum. Kendi aracıma değer olarak 90 bin fiyat belirledim. Sizde şu piyasada 80 bin TL bin altında bir fiyat düşünüyorum ben.

Birde aldığınız fiyat daha belirleyici onunda göz önüne almanızda fayda var.

 
@Serkanasn Hocam artvindemi araç siyah:) İlanları ezberledik km. ta kendisi

Düzeltme : İlana baktımda şimdi sanırım sizin

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Baris61 Evet Artvin de araç, satıp başka birşeyler yapmayı planlıyordum lakin vazgeçmek üzereyim.

 
@Serkanasn piyasa geçen sene can çekişiyordu bu sene öldü gerçek alıcı olmadığı için şimdi bir kaç ölü sevici teklif veriyor, konut satışları da aynı bu faizle kimse bir şey alamaz almamalı da mecburiyet yoksa ne araç satılmalı ne ev sabah kalkınca ne olacağı belli değil 99 krizinde şahit olduk tl bir gecede pul oldu.

 
2017 tdi highline manuel 29 bin km deki boyasız nazarsız çiziksiz

Golf 7,5 aracımı burada forum üyeleri birlikte 125 optimal hatta dip fiyat olarak belirledik. Ama ölü piyasa araca 115 fiyat veriyor biçiyor anca bu ediyor.

Bende ilana çıkmıyorum mecburen

2018 Ocak da 121 e aldığım araç şu an krizi olmayan ölü olmayan bir canlı piyasada 130 etmeliydi (golfün yıllardır alışıla gelmiş getiri trendi kar marjı bu aslında)

Amaa piyasa şu an ölü

 
Moderatör tarafında düzenlendi:


Geri
Üst Alt