Benzin bu gece yarısından itibaren zamlanıyor


AhmetCakmak

Yönetici
Katılım
17 May 2017
Mesajlar
5,772
Tepkime puanı
8,318
Konum
İstanbul
İsim
Ahmet Çakmak
Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) başkanı Fesih Aktaş, bugün gündüz saatlerinde gece yarısından itibareş benzinin litre fiyatına zam gelmesini beklediklerini açıklamıştı. Şimdi de bu haber tamamen doğrulandı ve benzinin litresinin bu gece yarısından itibaren 27 kuruş zamlı olacağı açıklandı. Bu açıklama yine EPGİS'ten geldi.

En son dolar kurundaki yükselişten dolayı 15 Şubat tarihinde 6 kuruş zamlanan benzin, bu gece yarısından itibaren de Ankara'da 6.43 TL, İstanbulda 6.36 TL, İzmir'de ise 6.41 TL ortalama fiyata ulaşmış oldu. EPGİS başkanı Fesih Aktaş, sabahki açıklamalarında Eşel Mobil adlı sistemin devreye alınması önerisinde de bulunmuştu. Akaryakıtta 17 Mayıs'ta başlayıp 8 Ocak'ta sona eren bu sistem, zam ihtiyacının ÖTV gelirlerinden karşılanıp pompa fiyatının sabit tutulmasını sağlıyordu.

Kaynak: Habertürk

 
Yazıklar olsun bu saatte.Tanzim paraları burdan çıkacak heralde.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 
@slck önceden tüp kuyruğu vardı yağ kuyruğu vardı şimdi patlıcan var 😀 rahmetli demirelin bir sözüyle konuyu kapatıyım önceden bulgaristan bize elektrik satıyordu şimdi biz bulgaristandan alıyoruz ...dinleyenlerden alkış tufanı... İyi geceler👍

 
@slck Hocam son zamanlarda yapılan indirim ve zamlar petrolün varil fiyatının dalgalanmasından dolayı olduğu belirtiliyor. 

 

Geri
Üst Alt