TRİM SESİ


Ugur037

Üye
Katılım
21 Kas 2018
Mesajlar
117
Tepkime puanı
46
İsim
Uğur
Arkadaşlar, 2015 Golf7 aracımdan ön konsoldan cızırtı gelmeye başladı özellikle bozuk yollarda ve yokuş çıkarken araç zorlandıgı zaman cızırtı yapıyor.Kış geldi sesler ortaya çıktı çok sinir bozucu yardımcı olursanız sevinirm.

 
Bunun kalici tek bir cozumu var bence , tum panelleri deri ile kaplamak 😊ne yaparsam yapayim cozemedigim bir ton trim sesi var. 

 
Araç zorlandığı zaman ses artıyorsa motor aksamına yakın yerlerden kaynaklı bir sorun olabilir, eğer ses çok bariz geliyorsa. Ses gelen yere vurmak, söküp tekrar takmak çözüm olabilir. Bazen insan kafayı taktımı tam takınca az ses bile çok gibi gelebiliyor. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@AhmetCakmak Kesinlikle sesten kastım aşırı degil ince cızırtı bazen yapıyor ama özellikle kşın ortaya çıktı sizdede trim sesi varmı

 
@Ugur037 Benim aracımda yok ama ön konsoldan gelebiliyor o tarz sesler. Ön konsolu açtırıp baktırın diyeceğim ama bence değmez. Her araçta olabiliyor ön konsoldan ses gelme hadisesi. Motora yakın kısım olduğu için oluyor.

 
@Ugur037 Dostum araca cam filmi yaptirdiysan panel tirnaklarini sokerken kapinin icine dusebiliryor ve müthiş zirilti yapiyor.Kapiyi acip kapi dosemelerine alltan vurarak deneyebilirsin.Onceki aracim jettaydi cok trim sesi vardi Sifir aldim golfu 7 ay oldu daha hiç ses yok sukur.6000 km oldu.Lastik havalari da yüksek olabilir.Motor aksaminda turbo kismindan da yapabilir zirilti seklinde...Arabanin alti bir yere surrtuyse egzoz motor agzinin ciktigi yerden de acayip zirilti yapar daha once basima gelmisti.

 

Geri
Üst Alt